Sport

Început bun de sezon pentru atleții juniori de la LPS Brăila și CSM Brăila

Început bun de sezon pentru atleții juniori de la LPS Brăila și CSM Brăila

Sala de atletism din cadrul Complexului Sportiv Naâional București „Lia Manoliu”, care de curând poartă numele lui Ioan Soter, a găzduit vineri și sâmbătă, 1 și 2 februarie 2019, prima etapă a Campionatului Național pentru juniori 2, juniori 3 și probe combinate. 

Vineri, în prima zi de concurs, startul s-a dat la ora 10:30, cu proba de 60 metri garduri, iar cea din urmă întrecere va fi cea de 800 m, de la ora 14:45. Sâmbătă, 2 februarie, de la ora 9:30 a avut loc proba de lungime feminin, juniori 3 și s-a încheiat la ora 12:50, odată cu proba de lungime masculin, juniori 2.

Sportiva Alessia Ion, de la LPS Brăila, grupa profesoarei Luiza Gorciac, a câştigat proba de 60 m garduri cu timpul de 9:20 secunde şi s-a clasat pe locul al doilea la 60 m plat, în concursul junioarelor 3. Raul Cîrlan, de la grupa aceleiași profesoare, a ocupat poziţia a doua la triplusalt juniori 3, cu o săritură care a măsurat 11.55 m. Vanesa Ghercă s-a clasat pe locul al patrulea la 60 m plat, în concursul juniorilor 2. Vanesa este tot de la grupa profesoarei Luiza Gorciac.

Robert Simion, atlet pregătit de profesoara Sica Lazăr la LPS Brăila, a câştigat proba de 60 m garduri, cu timpul de 8:12 secunde, iar la 60 m plat a trecut al doilea linia de sosire, ambele rezultate fiind obţinute în concursul juniorilor 2. Colegii lui de grupă, Robet Hariga şi Denis Buricea, s-au clasat pe locul al treilea, respectiv al şaselea, la 60 m garduri.

Tot la juniori 2, Andreea Dinu, de la grupa profesorului Nicu Roată, s-a clasat pe locul al doilea la 400 m şi pe al cincilea la 800 m, iar Mihaela Milea a ocupat poziţia a doua la garduri, timpul realizat de ea fiind 9:76 secunde.

Atletul Claudiu Săvulescu de la grupa profesorului Daniel Nicolae Iorga a terminat pe locul al cincilea cursa de 60 m garduri, în competiţia juniorilor 2.

Lucian Sîmpetru, pregătit de profesorul Fănel Ionescu la LPS Brăila, a câştigat cursa de 60 m garduri a juniorilor 3 cu timpul de 8:71 secunde şi s-a clasat pe locul al patrulea la 60 metri plat. Stefano Streche, sportiv pregătit de același profesor, s-a clasat pe locul al treilea la 60 m garduri juniori 3. La juniori 2, Darius Techiu a ocupat locul 2 la 60 m garduri, probă în care colegul lui de grupă, Răzvan Anghel, a ocupat locul al patrulea.

Andreea Marinescu de la grupa profesoarei Anilena Anton s-a clasat pe locul al patrulea la 60 m garduri şi la 60 m plat, în concursul junioarelor 3.

Și sportivii de la CSM Brăila au obținut rezultate remarcabile la acest prim concurs. La juniori 3, Denis Neacșu Denis, pregătit de antrenoarea Irina Roată, s-a clasat pe locul 1 în proba de 60 metri palt și a ocupat locul 6 în proba de 400 metri plat. Tot la juniori 3, Ștefan Lâlă, antrenat de Anamaria Codreanu, s-a clasat pe locul 5 la 60 metri garduri.

La juniori 2, Alexandru Șendrea, sportiv pregătit de Irina Roată, s-a clasat pe locul 2 la 60 metri garduri, iar Sebastian Băjănică a ocupat locul 4 la 60 metri plat și tot locul 4 la lungime.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •