HC Dunărea Brăila a obținut o victorie cu emoții, în ultima secundă, în meciul cu Măgura Cisnădie. Golul marcat de Alina Czeczi în ultimele secunde a adus echipei brăilene trei puncte în clasament. Elena Șerban a fost extraordinară, în special în prima repriză, iar Alina Czeczi a fost golghetera echipei, cu 9 goluri. Evoluțiile Elenei Șerban din ultimele meciuri i-au adus convocarea la națională pentru stagiul de pregătire de la București, în perioada 23-27 februarie.

Meciul a fost echilibrat, cu răsturnări de scor, ambele echipe conducând pe tabela de marcaj, atât în prima, cât și în a doua repriză. Gjorgjijevska a deschis scorul, apoi Brăila a marcat de două ori și a preluat conducerea. În minutul 10 Măgura a avut prima dată două goluri avans, scor 5-3, iar în minutul 16 Udriștioiu a readus Brăila la conducere, 7-8.

Cisnădie a condus ultima dată în prima repriză, în minutul 19, scor 10-9. În minutul 25, după golul marcat de Dache, Brăila conducea cu două goluri, scor 10-12. Măgura a marcat următorul gol după 8 minute de ”secetă” ofensivă, în care Șerban a închis poarta. HC Dunărea a intrat la pauză cu un avantaj de 3 goluri, scor 12-15.

După pauză primele care au marcat au fost elevele lui Weber, care puteau să egaleze la 17, în minutul 34, dar Lisewska a ratat aruncarea de la 7 metri. În minutul 44 Brăila s-a distanțat la 4 goluri, scor 20-24, dar s-au văzut egalate la 24 în minutul 50.

În minutul 55 Blazevic a adus echipa dsin Cisnădie la conducere, scor 26-25. În minutul 58 echipa din Cisnădie conducea cu 28-27. Tamires a egalat la 28, iar în ultimul minut Măgura a avut atacul. Au ezitat să arunce la poartă până la pasiv, iar apărarea brăileană a închis toate culoarele și au primit posesia în ultimele 12 secunde.

Antrenorul Hrupec a luat time-out și a pregătit un atac cu finalizare din extremă, Alina Czeczi reușind să înscrie cu 2 secunde înaintea finalului de meci, golul de 28-29. 

Pentru HC Dunărea au marcat: Czeczi – 9 goluri (4 de la 7 m), Dmitrovic -7 (1 de la 7 m), Kanaval -5, Dache -3, Udriștioiu – 2, Tamires -2, Milic -1, Sazdovska -1. Au mai jucat: Șerban -11 intervenții, Nenezic -o intervenție, Bucur.

După 10 meciuri disputate în Liga Florilor, HC Dunărea se află pe locu 7, cu 15 puncte.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •