Sport

HC Dunarea lanseaza astazi magazinul online

HC Dunarea lanseaza astazi magazinul online

Mereu alaturi de suporteri, clubul de handbal Dunarea Braila lanseaza astazi magazinul online al HCDB. Zeci de produse cu insemnele clubului, de o mare calitate si cu o gama frumoasa si diversificata ii asteapta pe fani pe www.shop.hcdb.ro.

Magazinul are o gama larga de produse iar pe site poti achizitiona, tricouri oficiale de joc, tricouri cu autografe, fanioane, cani cu echipa sau cu jucatoarea ta favorita, esarfe dar si multe accesorii, pixuri, brelocuri, odorizante de masina si multe altele.

Preturile sunt pentru toate buzunarele. Un tricou oficial cu insemnele clubului si cu nume si numar este 250 de lei, o minge pentru copii este intre 40-60 de lei, o cana cu jucatoare sau cu echipa este 35 de lei. 
Odata cu aceasta lansare de magazin HC Dunarea ofera transport gratuit celor care fac achizitii de peste 100 de lei si achita cu cardul, pentru celelalte comenzi plata transportului fiind de 25 de lei.

Pentru echipamentele personalizate cu nume, numar si la solicitare cu autograf jucatoare, plata se face direct cu cardul.

Cu ocazia lansarii noului magazin online se organizeaza si doua concursuri.

Concurs 1 : Fii un suporter activ si da share public la aceasta postare + like la pagina de Facebook a echipei si poti fi printre cei 10 care vor castiga un cadou din partea clubului, fanioane, esarfe sau tricouri. Acest concurs se desfasoara in perioada 3-13 martie, iar pe 14 martie vor fi anuntati castigatorii.

Avem o gama variata de echipamente Kempa –  echipament oficial al HC Dunarea, Hummel -echipament oficial al nationalei Romaniei, Select – mingii oficiale de joc, pentru toate varstele.
 
Concurs 2 : Asteptam brailenii alaturi de noi – iar primii 5 care achizitioneaza orice produs si face plata cu cardul vor primii coletul chiar din mana unei jucatoare!

La urmatorul meci de pe teren propriu, din 11 aprilie 2020, cand HC Dunarea Braila va intalni CS Rapid Bucuresti, conducerea clubului isi doreste sa se umple Sala Polivalenta cu insemnele clubului. Asa ca te asteptam cu tricoul HCDB pe tine sau cu o esarfa la gat sa sustinem in continuare echipa.

Ne-am gandit sa raspundem afirmativ dorintelor si solicitarilor suporterilor de a putea achizitiona echipamente cu insemnele clubului si am creat o platforma online de unde iubitorii echipei Dunarea Braila isi pot achizitiona echipamente. Modalitatea de achizitie este una facila in sensul ca, din fata telefonului sau a calculatorului acestia pot comanda orice produs de pe pagina si il vor primi prin intermediul curierului la destinatia dorita, fara prea mult efort. Pentru comenzile peste 100 de lei transportul este gratuit. Un aspect important este ca echipamentul achizitionat poate fi personalizat cu nume, numar si la solicitare cu autograf insa acesta poate fi platit doar online cu cardul, cand se face comanda. Avand in vedere ca suntem la inceput stocul este unul limitat iar pe viitor ne dorim sa diversificam gama si sa aducem si alte produse solicitate de suporteri” , a declarat presedintele clubului, Marius George Caranica.  
Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •