ProBr

HC Dunarea invinsa de un arbitraj ostil in deplasarea de la Zalau

HC Dunarea invinsa de un arbitraj ostil in deplasarea de la Zalau
HC Dunarea invinsa de un arbitraj ostil in deplasarea de la Zalau
HC Dunarea invinsa de un arbitraj ostil in deplasarea de la Zalau

HC Dunărea Brăila a fost învinsă duminică dimineață de arbitrajul părtinitor al dâmbovițenilor Harabagiu si Stănescu. Cei doi fluierași au făcut tot posibilul ca cele trei puncte să se contabilizeze la HC Zalău și reaprindă lupta pentru locul 2 în Liga Națională.

Meciul a început cu ratări ale atacurilor de ambele părți, primul gol al meciului fiind marcat abia în minutul 7 de Eliza Buceschi. În numai un minut gazdele au trecut în avantaj după două goluri marcate de fosta jucătoare a Dunării Brăila, Anamaria Dragut. Meciul a fost echilibrat în continuare, dar și sărac în goluri, ambele echipe trecând pe rând la conducerea jocului pe tabela de marcaj. Tătar a adus Brăila la două goluri avantaj în minutul 22, scor 5-7. Gazdele au revenit în avantaj în minutul 28, cânt Tămaș a marcat pentru 11-10, iar scorul pauzei a fost stabilit de Tătar, 11-11 după 30 de minute de joc, în care echipa lui Costică Buceschi a jucat bine, arătând că nu a venit să se plimbe până la Zalău.

Repriza a doua a fost la fel de echilibrată ca prima, fetele de la HC Dunărea reușind să treacă la conducere în minutul 41, după un gol marcat de Perianu, scor 15-16. Arbitrii și-au intrat în rol și au rupt echilibrul jocului, astfel că HC Zalău s-a desprins la trei goluri pe tabela de marcaj, scor 19-16. Brăila a reușit să se apropie la un gol în minutul 51, scor 21-20, însă în minutul 56 Zalăul s-a distanțat la patru goluri, scor 26-22. Finalul a fost incandescent, cu eliminări și decizii controversate ale arbitrilor, iar rezultatul final a fost 28-25 pentru HC Zalău, cu un ultim gol al meciului marcat de Buceschi pe final.

Pentru HC Dunărea Brăila au marcat: Buceschi -8 goluri, Perianu -4, Lipară -4, Tătar -3, Czeczi -3, Udriștioiu -1, Zamfirescu -1 și Tiron -1.

Pentru HC Zalău au marcat: Abed Kader -8, Dragut -7, Tămaș -5, Panici -3, Trif -3, Bloj -1, Rob -1.

HC Dunărea se menține pe locul 2, iar etapa următoare va juca pe teren propriu, vineri, 3 martie, de la ora 17.00, cu CSM Roman.

sursa foto: sportul salajean.ro

 

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •