După înfrângerea de ieri cu SCM Rm. Vâlcea, gazda turneului din această săptămână, astăzi dunărea Brăila a avut de înfruntat liderul la zi, CSM București. Nici în acest meci echipa lui Neven Hrupec nu a putut emite mari pretenții, într-un meci în care nici poarta nu a fost la înălțime, iar atacul s-a bazat prea mult doar pe aruncările de la distanță. Greșelile neforțate au fost de ambele părți, cu un plus la echipa brăileană.

Partida a început cu două goluri marcate de Neagu și Pintea, dar Brăila a egalat la 3 în minutul 6, după un gol pe contraatac marcat de Czeczi. Cele două echipe au fost la egalitate ultima dată la scorul de 4-4, după ce Dmitrovic a marcat de la 7 metri, în minutul 8. În doar două minute CSM București a marcat de 3 ori fără să primească gol și s-a distanțat la 3 goluri, scor 7-4, iar la jumătatea primei reprize scorul avea să fie 11-6.

În minutul 28 bucureștencele s-au distanțat prima dată la 6 goluri, scor 16-10, iar în minutul 30 au avut chiar 7 goluri, scor 18-11, dar Safta a marcat un gol frumos în ultima secundă și la pauză scorul a fost 18-12.

HC Dunărea Brăila a început cu două goluri legate repriza a doua, marcate de extremele Udriștioiu și Czeczi, dar bucureștencele au ripostat rapid cu 3 goluri legate și au refăcut diferența de 7 goluri, scor 21-14 în minutul 34. La jumătatea primei reprize, Pintea a marcat pentru 25-17, ducând avantajul celor de la CSM la 8 goluri.

Brăila a redus handicapul la 6 goluri în minutul 51, după două goluri consecutive marcate de Zamfirescu, dar în minutul 54 Bazaliu a refăcut diferența de 8 goluri, scor 29-21. Brăila s-a apropiat iar la 6 goluri, scor 30-24 în minutul 57, dar la final bucureștencele au câștigat la o diferență de 8 goluri, scor 34-26.

Pentru HC Dunărea Brăila au marcat: Aneta Udriștioiu -6 goluri (1 de la 7 metri), Marina Dmitrovic -5 (2 de la 7 m), Mădălina Zamfirescu – 4, Bianca Tiron -4, Alina Czeczi -2, Nicoleta Safta -2, Tamires Morena de Araujo -1, Maryia Kanaval -1, Ștefania Epureanu -1. Au mai jucat: Șerban, Nenezic, Caraman – portari, Coteț, Terciu, Milic, Dache.

După turneul de la Vâlcea, HC Dunărea se află pe locul 7, cu 34 de puncte. În următorul turneu, la Sf. Gheorghe, HC Dunărea va juca cu Măgura Cisnădie, CSU Cluj Napoca, SCM Craiova, dar și restanța cu Minaur Baia Mare, cu 4 meciuri în 5 zile.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •