Sport

HC Dunărea Brăila a câștigat cu 22-17 meciul cu CSM Galați din etapa a II-a a Ligii Florilor

HC Dunărea Brăila a câștigat cu 22-17 meciul cu CSM Galați din etapa a II-a a Ligii Florilor

HC Dunărea Brăila a câștigat derby-ul Dunării de Jos cu CSM Galați, la o diferență de 5 goluri, după ce la pauză au intrat doar cu un gol avans.

Începutul primei reprize a meciului dintre HC Dunărea Brăila și CSM Galați a aparținut echipei pregătite de Alexandrina Soare. Gălățencele au condus cu 3-1, iar Brăila a egalat la 3 în minutul 8. La jumătatea primei reprize CSM galați conducea surprinzător cu 4 goluri, scor 3-7, Brăila reușind să marcheze al patrulea gol abia în minutul 16, prin Aneta Udriștioiu, de la 7 metri.

În minutul 24 echipa din Galați conducea cu 3 goluri, scor 7-10, pentru ca în minutul 28 Dunărea Brăila să reușească să egaleze la 10 după un contraatac finalizat de Elena Dache. În minutul 29 Dmitrovic a marcat pentru 11-10 aducând echipa din Brăila pentru prima dată la conducere pe tabela de marcaj, pentru ca cu 17 secunde înaintea pauzei Tiron să reușească golul de 12-10. Rezultatul primei reprize a fost stabilit în ultima secundă a primei reprize de Tamara Bokaric.

După pauză, primele care au marcat au fost jucătoarele de la CSM Galați, prin Patricia Vizitiu. Udriștioiu a readus Brăila în avantaj, tot dintr-o aruncare de la 7 metri, iar Vizitiu a egalat la 13 în minutul 35. A fost ultima dată când cele două echipe au fost la egalitate pentru că HC Dunărea a reușit să se desprindă cu 4 goluri marcate fără să primească gol și în minutul 44 tabela arăta 17-13 pentru Brăila.

În minutul 45 Milic a primit a treia eliminare de două minute și a văzut cartonașul roșu. Pe fondul a două ratări ale lui Kanaval și Dmitrovic, Gălățencele s-au apropiat la un gol în minutul 46 și au ratat de două ori prin Andrița și Vizitiu sansa de a egala scorul pe tabela de marcaj. La scorul de 19 -16 Cioaric și Vizitiu au ratat două aruncări de la 7 metri, iar la a 3-a aruncare de la 7 metri dictată de arbitri Sheiko a reușit să înscrie în poarta apărată de Elena Șerban. A fost ultimul gol al echipei antrenate de Sanda Soare, pentru că în ultimele 3 minute ale meciului Brăila a marcat de 3 ori fără să mai primească vreunul și meciul s-a terminat cu scorul de 22-17 (12-11).

Pentru HC Dunărea Brăila au marcat: Aneta Udriștioiu – 7 goluri (6 de la 7 m), Bianca Tiron -4, Marina Dmitrovic -3, Mădălina Zamfirescu -2, Nicoleta Safta -2, Maryia Kanaval -1, Elena Dache -1, Alina Czeczi -1, Morena Tamires Araujo -1. În poartă au apărat Elena Șerban, în prima repriză și pe finalul reprizei secunde, și Ljubica Nenezic. Au mai jucat: Bojana Milic, Gabriella Bucur, Cătălina Preda și Ștefania Epureanu.

Pentru CSM Galați au marcat: Patricia Vizitiu -5 goluri, Alla Sheiko 4, Tamara Bokaric 3, Lăcrămioara Cîlici 2, Cătălina Cioaric 2, Alexandra Andrița -1.

HC Dunărea Brăila va juca mâine, de la ora 16.30, cu HC Zalău.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •