HC Dunărea Brăila a întâlnit astăzi, de la ora 13.00, pe Minaur Baia Mare, într-un meci restanță din etapa a 21-a din Liga Florilor. După victoria la 10 goluri în fața celor de la SCM Craiova, elevele lui Neven Hrupec aveau un moral bun și sperau să reediteze jocul de duminică și de ce nu să producă o surpriză care le-ar fi adus din nou în lupta pentru locurile de Europa. După un început bun de meci, în care au condus de trei ori cu două goluri diferență, handbalistele de la Brăila au cedat ritmul și au pierdut la o diferență de 9 goluri, scor 35-26 (19-10), după ce echipa din Baia Mare a condus și cu 12 goluri în ultimele 10 minute ale meciului.

Dunărea Brăila a deschis scorul în meciul cu Minaur, disputat în Sala Sepsi Arena din Sf. Gheorghe, prin Kanaval. În minutul 4 au avut prima dată două goluri avans, scor 1-3, avantaj pe care l-au avut ultima dată în minutul 8, scor 3-5, după un gol marcat de Tamires. În doar un minut Minaur a marcat trei goluri și a trecut la conducere pentru prima dată în acest joc. Czeczi a egalat la 6, dar Minaur a marcat din nou două goluri la rând și în minutul 13 aveau 8-6. Udriștioiu a marcat apoi pentru Brăila, în același minut, pentru ca până în minutul 23, când a marcat Dmitrovic să nu mai înscrie niciodată, în timp ce Minaur a marcat de 7 ori. În minutul 25 HC Dunărea a pierdut-o și pe Elena Dache, care a părăsit terenul accidentată și până la pauză Minaur s-a desprins la 9 goluri, 17-8, 18-9 și 19-10 scorul înregistrat la finalul primelor 30 de minute.

După pauză primele care au marcat au fost fetele lui Buceschi, care s-au distanțat la 10 goluri. Brăila a marcat apoi de 3 ori la rând, chiar dacă Czeczi a ratat o aruncare de la 7 metri între aceste goluri. Seria bună a Brăilei a fost întreruptă de golul lui golul lui Popa, în minutul 36. În minutul 40 Minaur a refăcut diferența de 9 goluri de la pauză, scor 24-15, pentru ca în minutul 44 Zamfirescu să reducă din nou handicapul la 7 goluri, scor 25-18. Minaur a marcat apoi de 3 ori la rând și s-au distanțat la 10 goluri în minutul 48, iar în minutul 53 au avut cea mai mare diferență, la scorul de 32-20. Brăila a redus handicapul la 8 goluri, scor 34-26 în minutul 60, dar ultimul gol al meciului a fost marcat de Andreea Tecar, 35-26.

Pentru HC Dunărea Brăila au marcat: Dmitrovic -6 goluri, Zamfirescu -4, Milic -4, Kanaval -3, Udriștioiu -3, Tamires -2, Terciu -1, Safta -1, Czeczi -1, Epureanu -1. Șerban a avut 6 intervenții reușite în prima repriză, iar Nenezic a avut două intervenții. Au mai jucat: Bucur, Coteț, Dache.

HC Dunărea mai are de jucat două meciuri, cu Dacia Mioveni și Gloria Buzău. După 27 de etape, din 26 de meciuri jucate, HC Dunărea se află pe locul 8, cu 37 de puncte.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •