HC Dunărea Brăila a abordat și meciul cu CSM Galați tot cu jucătoare care au evoluat mai puțin în meciurile din Liga Florilor și au avut de furcă în prima repriză a meciului. Gălățencele, venite la turneul de la Bistrița fără antrenoarea Alexandrina Soare, a fost la conducere în startul partidei și au condus ultima oară în meciul cu Brăila în minutul 24, la scorul de 9-8. În final, după ce Hrupec le-a introdus în repriza a doua pe Udriștioiu și Dmitrovic, HC Dunărea a câștigat meciul din etapa a 17-a a Ligii Florilor, cu CSM Galați, scor 16-23 (9-10).

CSM Galați a deschis scorul în minutul 1 prin Cristina Gheorghe, fostă jucătoare a Dunării Brăila. Andrița a marcat apoi pentru 2-0, dar Zamfirescu și Terciu au egalat la 2 în minutul 3. Andrița a marcat apoi pentru 3-2, iar Terciu a egalat, de la 7 metri. Gheorghe a adus iar Galațiul în avantaj, iar după ce Dache a egalat la 4, HC Dunărea a mai marcat 3 goluri și în minutul 11 s-a distanțat la 3 goluri, scor 4-7.

CSM Galați a marcat apoi din nou de 4 ori la rând prin Cioaric și au trecut în avantaj. Zamfirescu a ratat o aruncare de la 7 metri, dar tot ea a egalat la 8, iar în minutul 24 Cioaric a înscris pentru 9-8. În ultimele 6 minute ale primei reprize CSM Galați nu a mai marcat în poarta Elenei Șerban, iar Brăila a înscris de două ori, prin Terciu și Zamfirescu. 

Ștefania Epureanu a marcat primul gol din repriza a doua, după care Cioaric a înscris de la 7 metri pentru 10-11. Brăila a marcat apoi de 3 ori și s-a distanțat la 4 goluri, scor 10-14. Cioaric a marcat din nou de la 7 metri, dar din nou Brăila a marcat de 5 ori, din care 4 reușite au fost ale lui Dmitrovic.

Abia în minutul 51 CSM Galați a marcat primul gol din acțiune în repriza a doua, prin Andrița, scor 12-19. Până la finalul meciului ambele echipe au mai marcat câte 4 goluri, iar la final scorul a fost 16-23 pentru Dunărea Brăila. 

Pentru HC Dunărea Brăila au marcat: Dmitrovic 6, Zamfirescu 3, Epureanu 3, Terciu 3, Dache 2, Coteț 2, Tiron 2, Udriștoiu 1, Kanaval 1. 

”Sunt mulțumit pentru victorie, într-un turneu destul de încărcat, cu 4 meciuri în șase zile. Am văzut un spirit bun la jucătoarele tinere, dar mai sunt multe meciuri de jucat. E un campionat atipic, în care sunt posibile multe suprize. Eu sper să rămânem sănătoși și să ne putem atinge obiectivul, calificarea într-o cupă europeană la finalul campionatului.” a declarat la finalul meciului Neven Hrupe, antrenorul Dunării Brăila.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •