• Contact
miercuri, 10, septembrie 2025
No Result
View All Result
ProBraila
28 °c
Ro
29 ° S
29 ° D
  • Actualitate
  • Politica
  • Administratie
  • Sport
  • Cultura
  • Economie
  • Interviuri
  • Social
  • Actualitate
  • Politica
  • Administratie
  • Sport
  • Cultura
  • Economie
  • Interviuri
  • Social
No Result
View All Result
ProBraila
Home Lifestyle

Friptura de curcan cu ierburi

28/12/2012
in Lifestyle
Timp de citire:2 mins read
A A
0
Friptura de curcan cu ierburi
0
Distribuiri
4
Vizualizări
Share on FacebookShare on TwitterShare on Whatsapp

Friptura de curcan cu ierburi

Ingrediente:

ArticoleSimilare

Înfrângere pentru Dunărea Brăila în deplasarea de la CSM București

Ziua Pompierilor din România sărbătorită la ISU Dunărea Brăila

Sportivii Urban Warrior Gym – pregătire intensă și participare la stagiul internațional Senshi din Bulgaria

–       150 g unt nesarat, plus supliment pentru ungere

–       5 frunze de dafin

–       4 felii de paine fara coaja

–       1 ceapa tocata fin

–       1 lingura de coaja de lamaie

–       1 lingura de cimbru

–       1/3 ceasca de frunze de patrunjel tocate

–       6 frunze de salvie tocate

–       3-4 catei de usturoi tocati mare

–       Un piept de cca 1.5 – 2 kg de curcan cu piele si nedezosat

 

Mod de preparare :

Preincalzeste cuptorul la 180 grade si unge cu grasime un vas mare de copt. Pune untul si 3 frunze de dafin intr-o tigaie mica la foc mediu, pana se topeste si apoi ia tigaia de pe foc.

Amesteca painea, ceapa, coaja de lamaie, ierburile si usturoiul intr-un robot pana la omogenizare. Asezoneaza bine cu sare si piper apoi adauga jumatate din untul topit si amesteca pana cand ai pasta grosiera. Lasa umplutura sa se raceasca.

Cu grija baga degetele sub pielea curcanului pentru a forma un buzunar, avand grija sa nu se rupa pielea. Introdu usor umputura intre piele si carne, imprastiind-o uniform, si apoi sigileaza in 5 – 6 locuri cu sfoara sau scopitori.

Aseaza frunzele de dafin ramase intr-un vas de copt si pune curcanul peste ele. Unge carnea cu o pensula cu jumatate din restul de unt cu aroma de dafin din tigaie si asezoneaza cu sare si piper. Da friptura la cuptor pentru 25 de minute, apoi scoate-o si unge-o cu restul de unt. Coace pentru inca 35 – 40 minute pana devine aurie. Acopera cu folie de aluminiu si las-o sa se odihneasca pentru 15 minute.

 

Puteti pregati carnea pentru friptura cu doua zile inainte si sa o pastrezi in frigider, intr-o punga bine inchisa. Asa va iesi mai parfumata si mai frageda.

Etichete: ceapa tocatacimbrucoaja de lamaiecurcanFriptura de curcan cu ierburi.fripturafrunze de dafinierburistiri braila
ShareTweetSend
No Result
View All Result

Articole recente

  • Înfrângere pentru Dunărea Brăila în deplasarea de la CSM București 10/09/2025
  • Ziua Pompierilor din România sărbătorită la ISU Dunărea Brăila 10/09/2025
  • Sportivii Urban Warrior Gym – pregătire intensă și participare la stagiul internațional Senshi din Bulgaria 10/09/2025
  • Altercație între un elev și un profesor în curtea Liceului Teoretic „Mircea Eliade” Galaţi 10/09/2025
  • Campanie județeană de prevenire a violenței domestice 10/09/2025
  • Protest al sindicaliștilor brăileni în fața Prefecturii 10/09/2025
  • Termeni si conditii
  • Politică de confidențialitate
  • Politica cookies
  • Setări GDPR
  • Contact
Telefon: +40 788 760 194

© Probr.ro 2022. Created by IMCreative.ro.

Setări GDPR
Pentru a oferi cea mai bună experiență, folosim tehnologii, cum ar fi cookie-uri, pentru a stoca și/sau accesa informațiile despre dispozitive. Consimțământul pentru aceste tehnologii ne permite să procesăm date, cum ar fi comportamentul de navigare sau ID-uri unice pe acest site. Dacă nu îți dai consimțământul sau îți retragi consimțământul dat poate avea afecte negative asupra unor anumite funcționalități și funcții.
Funcționale Mereu activ
Stocarea tehnică sau accesul este strict necesară în scopul legitim de a permite utilizarea unui anumit serviciu cerut în mod explicit de către un abonat sau un utilizator sau în scopul exclusiv de a executa transmiterea unei comunicări printr-o rețea de comunicații electronice.
Preferințe
Stocarea tehnică sau accesul este necesară în scop legitim pentru stocarea preferințelor care nu sunt cerute de abonat sau utilizator.
Statistici
Stocarea tehnică sau accesul care sunt utilizate exclusiv în scopuri statistice. Stocarea tehnică sau accesul care sunt utilizate exclusiv în scopuri statistice anonime. Fără o citație, conformitatea voluntară din partea Furnizorului tău de servicii de internet sau înregistrările suplimentare de la o terță parte, informațiile stocate sau preluate numai în acest scop nu pot fi utilizate de obicei pentru a te identifica.
Marketing
Stocarea tehnică sau accesul este necesară pentru a crea profiluri de utilizator la care trimitem publicitate sau pentru a urmări utilizatorul pe un site web sau pe mai multe site-uri web în scopuri de marketing similare.
Administrează opțiunile Administrează serviciile Administrează vânzătorii {vendor_count} Citește mai multe despre aceste scopuri
Vezi preferințele
{title} {title} {title}
No Result
View All Result
  • Actualitate
  • Politica
  • Administratie
  • Sport
  • Cultura
  • Economie
  • Interviuri
  • Social

© Probr.ro 2022. Created by IMCreative.ro.

Go to mobile version