Sport

Egal cu 4 goluri în amicalul dintre Viitorul Ianca și Victoria Traian

Egal cu 4 goluri în amicalul dintre Viitorul Ianca și Victoria Traian

Viitorul Ianca și Victoria Traian s-au întâlnit sâmbătă într-un meci amical care s-a terminat la egalitate, scor 2-2. A fost un test util pentru ambele echipe înaintea reluării campionatelor.

După victoria categorică cu 5-0 în fața Sportului Chiscani, Viitorul Ianca a întâlnit cealaltă echipă care se luptă pentru câștigarea Ligii a 4-a brăilene și participare la barajul de promovare în Liga a 3-a.

Prima mare ocazie de gol a meciului a aparținut celor de la Ianca. Ndigwe a primit o pasă în adâncime de la Dima, a scăpat singur cu portarul Dinu, l-a driblat pe acesta, dar s-a complicat și a fost deposedat. Victoria Traian a deschis scorul. Dima a pierdut o minge la centru terenului, acuzând un fault, Moldoveanu a scăpat spre poartă dar a fost faultat la 20 de metri de Necoară. Costel Roșu a șutat impecabil, la vinclu, și a marcat. 1-0 pentru Victoria Traian.

După circa 10 minute Viitorul Ianca a egalat. Dima a executat un corner de pe dreapta, mingea a fost prelungită la bara a doua și Marius Coman a preluat și a șutat în colțul lung, 1-1.

În prima repriză Victoria Traian a mai avut o ocazie de gol, la o lovitură liberă de la circa 25 de metri executată de Costel Roșu, dar portarul Stroe a scos foarte bine.

În a doua repriză Ianca a o ocazie prin Colniceanu, care în loc să centreze în fața porții a șutat la poartă, dar mingea s-a dus peste poartă. Apoi au reușit să marcheze pentru 2-1 prin Marius Dima. Tot Dima a mai avut o ocazie dintr-o lovitură din lateral stânga, dar a șutat în bară.

În minutul 88 Mucuță a ratat o ocazie imensă, după o centrare de pe dreapta, mingea l-a depășit pe Dinu, dar atacantul echipei din Ianca a reluat din voleu, de la 4 metri, însă mingea s-a dus în pământ și apoi peste poarta goală. Victoria Traian a repus mingea din colțul careului de 6 metri, degajare lungă, mingea a căzut între Coteț și Moroșan, dar ionuț Matei a recuperat și a scăpat spre poartă, l-a culcat pe Olaru și a trimis în poartă, 2-2.

”Un ultim test bun, cu o echipă bună de Liga a 4-a. Am avut meciul la discreție, cu o posesie bună, dar cu multe ratări. Avem încă o mare problemă la faza de finalizare. Avem ocazii, aducem mingea în fața porții, dar nu o băgăm în poartă. Am început meciul în linii mari cu echipa de bază, cu care vom juca în prima etapă a returului, în deplasarea de la CS Tunari. Suntem mai omogeni ca în turul campionatului și mizăm pe lucrul acesta. Suntem conștienți că suntem subțiri numeric, dar nu am putut să aducem jucători de valoare” a declarat Cosmin Necoară, directorul sportiv al Viitorului Ianca.

Au jucat următoarele echipe:
Viitorul Ianca: M. Stroe – L. Coteț, G. Preda, C. Necoară, Stănciulescu – Colniceanu, Irimia, Ndigwe, Păvălache – M. Dima – M. Coman (min. 40 Dragoș Mucuță). În repriza a doua au mai intrat: Bogdan Olaru – Buzatu, Cazacu, Mardale, Olenic, Cireașă, Moroșan.

Victoria Traian: Al. Dinu – Nejneru, Zăgan, Ghețu, Dumitrana – Paul Ioan, C. Roșu, E. Moldoveanu, Mogoș – Chivu, Șerbănescu. Au mai jucat: Puia, Tănase, Pădureanu, Ionuț Matei, I. Huțu, Tudorache.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •