Sport

Echipele brăilene de Liga a 3-a au programate sâmbătă meciurile din etapa a V-a

Echipele brăilene de Liga a 3-a au programate sâmbătă meciurile din etapa a V-a

Sâmbătă, 10 octombrie, de la ora 15.00, cele 4 echipe din județul Brăila, angrenate în campionatul Ligii a 3-a vor susține meciurile din cadrul etapei a V-a din seria a II-a.

Dacia Unirea Brăila, locul 2, cu 9 puncte, va juca în deplasare, la CSM Bacău, ocupanta locului 7, cu 4 puncte. După înfrângerea din etapa a II-a a Ligii a 3-a, Dacia Unirea a legat 4 victorii consecutive, cu cel puțin patru goluri marcate pe meci. CSM Bacău are un egal pe teren propriu cu CSM Focșani și o victorie la limită în deplasarea de la CS Făurei. Partida care va avea loc pe stadionul Comunal Letea Veche va fi condusă de o brigadă din Iași, avându-l la centru pe Lucian Diaconu, ajutat de arbitrii asistenți Ionuț Melinte și Andrei Diaconu. Lucian Diaconu a fost de trei ori arbitru de rezervă la meciuri din liga a 2-a ale celor de la Dacia Unirea Brăila, în sezonul 2018-2019. Ionuț Melinte și Andrei Diaconu au mai arbitrat echipa lui Florentin Petre într-un meci de Liga a 3-a, campionatul trecut, partidă pierdută de brăileni cu 4-0 în deplasarea de la CS Tunari.

Viitorul Ianca, echipă aflată pe locul 4, cu 7 puncte, va întâlni pe teren propriu pe liderul seriei, CSM Rm. Sărat, singura echipă cu maxim de puncte după primele 4 etape. Meiul de pe stadionul Ștefan Vrăbioru va fi arbitrat la centru de Valentin Porumbel din Oltenița, ajutat la cele două linii de Gabriel Neagu din Călărași și Daniel Colniceanu din Tulcea. Porumbel a fost prima dată arbitru la un mei pe stadionul din Ianca în 2012, la o partidă a celor de la Avântul Compet Cireșu, pierdută cu 1-2 în fața celor de la Viitorul Axintele. El nu a arbitrat niciodată echipa din Ianca, dar a mai arbitrat alte echipe din județul Brăila în Liga a 3-a, în sezoanele precedente.

Sportul Chiscani, ocupanta locului 8 cu 4 puncte, are o misiune dificilă în deplasarea de la CSM Focșani, ocupanta locului 6, cu 5 puncte, echipă care nu-și mai permite pași greșiți dacă își menține obiectivul de promovare în Liga a 2-a. Partida, care va avea loc pe stadionul Milcovul din Focșani, va fi condusă la centru de Despina Alexandru din Bucureşti, ajutată la cele două tușe de Oprescu Louis George din Ploieşti și Goicea Silviu din Bucureşti.

CS Făurei, echipă clasată pe locul 9 cu un singur punct după 4 etape, va încerca să producă o surpriză în meciul cu Suporter Oțelul Galați și să obțină primele puncte pe teren propriu. Meciul de pe stadionul orășenesc din Făurei va fi condus la centru de Ciucanu Octavian – Braşov, ajutat la cele două linii de Schiopet Claudiu din Braşov și Carson Marian din Constanţa.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •