Sport

Dunărea II Brăila câștigă la 14 goluri meciul cu Știința Bacău

Dunărea II Brăila câștigă la 14 goluri meciul cu Știința Bacău

Astăzi dimineață, în etapa a VII-a a Diviziei A de handbal feminin, echipa secundă a HC Dunărea a câștigat cu 38-24 meciul cu Știința Bacău, echipă aflată pe locul 2 în seria A. Fetele pregătite de Cristian Cezar Preda au controlat clar jocul și s-au impus fără drept de apel în fața unei echipe care avea pretenții la șefia seriei.

Tinerele jucătoare de la Brăila au avut doar câteva momente de cădere, dar după minutul 40 nu au mai lăsat nici o șansă echipei din Bacău. În ultimele 20 de minute ale meciului scorul parțial a fost 16-5!

Iasmina Ichim a deschis scorul pentru Brăila în primul minut, apoi echipa din Bacău a reușit să fie la conducere de două ori, 1-2 și 2-3. După asta echipa gazdă a marcat apoi de 5 ori la rând și s-a distanțat la 4 goluri avans în minutul 11. În minutul 20 diferența s-a mărit la 7 goluri, după ce fetele lui Preda au marcat de 4 ori consecutiv și de la 9-6 au dus scorul la 13-6. Cea mai mare diferență din prima repriză a fost de 8 goluri, înregistrată prima dată în minutul 24, la scorul de 16-8. La finalul primelor 30 de minute HC Dunărea II conducea cu 19-11.

Repriza a doua a început foarte prost pentru echipa brăileană, care a primit șase goluri în primele 8 minute, timp în care a înscris o singură dată, iar handicapul s-a micșorat la doar 3 goluri. Elanul oaspetelor a fost stopat după minutul 40, când, de la scorul de 22-19, echipa brăileană s-a distanțat la 10 goluri în minutul 48, scor 31-21. În minutul 56 Dunărea II Brăila a mărit avansul la 14 goluri, scor 36-22, pentru ca la final să se impună cu 38-24.

Pentru HC Dunărea II Brăila au marcat: Iasmina Ichim – 12 goluri, Mirabela Coteț -7, Amalia Terciu -7, Diana Gașpar -5, Laura Surdu -4, Andreea Sandu -2, Ștefania Gheorghe -1. Au mai jucat: Ana Caraman și Alexandra Perianu – portari, Andreea Surdu, Adelina Iordache. Bianca Tiron și Andreea Dinu au mai fost pe foaia de joc, dar nu au intrat pe teren.

Pentru Știința Bacău au marcat: Ioana Manoilă – 9 goluri, Iuliana Faig – 7, Cristina Pădurariu -2, Ionela Ciobanu -2, Alexandra Vișan -1, Ștefania Pristavu -1, Nicoleta Buriceanu -1 și Anca Grigoriu -1. 

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •