Sport

Dunarea Braila joaca astazi in deplasare la U Cluj

Dunarea Braila joaca astazi in deplasare la U Cluj

După întreruperea pentru meciurile echipei naționale în preliminariile Campionatului European cu Rusia și Final Four-ul Cupei României, Liga Florilor la handbal feminin se reia astăzi cu meciurile etapa a 21-a. În această etapă, astăzi, de la ora 17.30, HC Dunărea Brăila joacă în deplasare la U Cluj. Meciul va fi transmis de TVRHD.

Echipa brăileană are moralul bun după bronzul obţinut duminică la Ploieşti, în Final Four-ul Cupei României, însă are de înfruntat o echipă aflată în zona retrogradării, care se va lupta pentru fiecare punct.

Înaintea acestei etape, HC Dunărea ocupă locul 9 în clasament, cu 27 de puncte, în timp ce U Cluj se află pe locul 11, cu 17 puncte. Echipa antrenată de Florentin Pera a plecat direct spre Cluj după meciurile din Cupa României, dar nu va putea conta pe Dziyana Ilina, însă speră la un rezultat pozitiv. Partida dintre Universitatea Cluj şi HC Dunărea este condusă de arbitrii Robert Harabagiu şi Silviu Stănescu din Moreni.

În ultimele cinci confruntări directe, HC Dunărea s-a impus în patru, singura înfrângere fiind înregistrată în noiembrie 2016, când echipa din Cluj, antrenată atunci de Florentin Pera, s-a impus în Sala Horia Demian cu 30-18. În tur, la Brăila, HC Dunărea s-a impus cu 26-22, fiind prima victorie pe teren propriu în liga Florilor pentru echipa brăileană, în acest sezon.

Pentru a spera în continuare la o clasare pe primele 6 locuri din Liga Florilor, HC Dunărea are nevoie de o victorie la Cluj. Ultimele cinci meciuri din Liga Florilor pentru HC Dunărea Brăila sunt acasă cu Rapid București, pe 14 aprilie, în deplasare la Zalău, pe 28 aprilie, acasă cu Corona Brașov, pe 5 mai, în deplasare la CSM București, pe 12 mai și acasă cu SCM Craiova, pe 19 mai.

Tot astăzi se mai dispută trei partide: CSM Slatina – HC Zalău, CSM Bistriţa – Danubius Galaţi şi Corona Braşov – CSM Roman. Etapa a 21-a va continua joi, cu meciurile HCM Rm Vâlcea – CSM Bucureşti şi Rapid Bucureşti – Măgura Cisnădie. Ultimul meci al acestei etape este programat pe 18 aprilie, când SCM Craiova va întâlni acasă pe AHCM Slobozia.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •