Sport

Dunărea Brăila învinsă la 4 goluri în deplasarea de la Corona Brașov

Dunărea Brăila învinsă la 4 goluri în deplasarea de la Corona Brașov

HC Dunărea Brăila a pierdut al doilea meci consecutiv în Liga Florilor, după două meciuri aproape imposibile în deplasare. Lipsite și la meciul cu Corona Brașov de pivotul brazilian Tamires Morena și de interul Bojana Milic, fetele lui Aurelian Roșca au avut multe momente de nesincronizare și de joc mult prea pe zona de centru fără a încerca mai mult jocul pe extreme. Brașovencele s-au impus cu 28-24 (15-12), permițându-și pe final și două aeriene.

Brăila a marcat primul gol al meciului prin Dmitrovic și a mai condus în alte patru rânduri până în minutul 13 când Chiricuță a adus Brașov pentru prima dată în avantaj, scor 6-5. Tiron a egalat la 6, dar a urmat o perioadă de 12 minute în care Brăila nu a marcat, iar Brașovul s-a distanțat la 7 goluri, scor 13-6 în minutul 24. Axinte a marcat în minutul 25 pentru 13-7, apoi Udriștioiu a marcat două goluri la interval de 20 de secunde, iar la finalul primelor 30 de minute HC Dunărea a redus ecartul la doar 3 goluri, scor 15-12.

Bucur a marcat primul gol al reprizei a doua, apoi Tiron a înscris pentru Brăila. Dmitrovic a trimis în bară de la 7 metri, dar mingea a revenit tot la ea și a aruncat în poarta brașovencelor, scor 16-14 în minutul 34. În minutul 39 Czeczi a marcat pentru 17-16, iar în minutul 44 Safta a marcat pentru 19-18, acesta fiind ultimul moment în care diferența de pe tabela de marcaj a mai fost de un singur gol. Corona a marcat apoi de 3 ori consecutiv și în minutul 48 diferența s-a mărit din nou la 4 goluri. Până la finalul meciului diferența de pe tabelă s-a menținut la 3-4 goluri, iar brașovencele și-au trecut cele trei puncte în cont după o victorie cu 28-24 (15-12), cu un ultim gol marcat pe un contraatac 2 contra portarului și finalizat spectaculos de Chiricuță.

Pentru HC Dunărea Brăila au marcat: Elena Dache – 6 goluri, Marina Dmitrovic -6 (4 de la 7 m), Bianca Tiron -4, Aneta Udriștioiu -4, Alina Czezi -2, Nicoleta Safta -1 și Diana Axinte -1. Au mai jucat: Elena Șerban – 3 intervenții, Marina Razum -4 intervenții, Gabriela Dobre – 3 intervenții, Natasha Krnic, Mirabela Coteț și Cătălina Preda.

Pentru Corona au marcat: Sorina Tîrcă -7 goluri (1 de la 7 m), Laslo -6, Chiricuță -4, Buceschi- 4, Ciuciulete -4, Bucur -3.

HC Dunărea Brăila a rămas fără nici un punct după primele două etape, având un golaveraj de 42-52, cu care se clasează pe locul 12, în timp ce Corona Brașov este liderul clasamentului. În etapa a III-a, HC Dunărea Brăila va juca pe teren propriu cu CSM Slatina. Meciul este programat miercuri, 11 septembrie, de la ora 18:00, în Sala Polivalentă Danubius. Accesul în sală se va face începând cu ora 16.30, iar prețul biletului va fi de 10 lei.  

Foto: https://www.facebook.com/coronahandbal

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •