Sport

Dunărea Brăila a pierdut în ultimele 10 minute ale meciului cu CSM București

Dunărea Brăila a pierdut în ultimele 10 minute ale meciului cu CSM București

HC Dunărea Brăila a ținut în șah super-echipa din București timp de 50 de minute. Echipa pregătită de Aurelian Roșca a condus în Sala Rapid din București cu cinci goluri pe CSM București în minutul 23, dar în ultimele 10 minute ale meciului bucureștencele au marcat 9 goluri în timp ce echipa din Brăila a marcat doar de două ori.

CSM București a condus cu 1-0 și 2-1, dar în minutul 7 Dunărea a trecut la conducere după golul de 2-3 marcat de Milic. În minutul 15 echipa Brăileni s-a distanțat la 3 goluri, scor 5-8. Diferența de 2-3 goluri s-a menținut până în minutul 22 când Axinte a marcat pentru 9-13. Peste un minut Brăila a ajuns să conducă cu 5 goluri, după ce Alina Czeczi a înscris pentru 9-14. Bucureștencele au marcat apoi de cinci ori la rând și au egalat la 14 în minutul 27. Brăila a mai condus de două ori până la pauză, dar de fiecare dată a fost egalată și după 30 de minute tabela arăta 16-16.

Primul gol al părții a doua a meiului a fost marcat de CSM, iar până în minutul 50 ambele echipe au fost pe rând la conducere pe tabela de marcaj. Cu 10 minute înaintea finalului de meci Dunărea Brăila conducea, scor 23-24, dar CSM-ul a marcat de 3 ori la rând și a ajuns să conducă prima dată în acest meci la două goluri diferență, scor 26-24 în minutul 53. Czeczi a marcat apoi pentru Brăila, dar bucureștencele au marcat din nou de trei ori legat și în minutul 57, după golul Gabrielei Perianu, conduceau cu 29-25. În minutul 57 Dmitrovic a marcat ultimul gol pentru Dunărea Brăila și finalul de meci le-a mai adus celor de la CSM București încă 4 goluri și o victorie categorică, la 7 goluri diferență, după ce Brăila a avut cinci goluri avans în ultima parte a primei reprize.

Pentru HC Dunărea Brăila au marcat: Alina Czezi -7 goluri, Marina Dmitrovic -7, Elena Dache -5, Tamires Morena -3, Diana Axinte -2, Bojana Milic -1, Aneta Udriștioiu -1.

Pentru CSM București au marcat: Torstensson -8 goluri, Curea -6, Perianu -5, Omoregie -4, Pintea -4, Klikovac -3, Moisă -1, Cvijic -1, Grbic -1.

Meciul a contat pentru etapa a VI-a din Liga Florilor. Următorul joc pentru HC Dunărea Brăila va fi duminică 20 octombrie, tot în deplasare și tot în Sala Rapid, cu Rapid București.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •