Sport

Deși a jucat mai bine decât în prima etapă, Viitorul Ianca a cedat cu 1-3 pe teren propriu cu Metalul Buzău

Deși a jucat mai bine decât în prima etapă, Viitorul Ianca a cedat cu 1-3 pe teren propriu cu Metalul Buzău

Viitorul Ianca a suferit prima înfrângere din Liga a 3-a, după o partidă în care a ratat cât pentru 3 meciuri și în care a condus cu 1-0 aproape 40 de minute. Echipa din Ianca a jucat mai bine decât în prima etapă, iar la pauză putea avea două trei goluri avans, dar au avut doar 1-0. În repriza a doua, pe fondul unor greșeli individuale, Metalul Buzău a punctat de trei ori și a câștigat cu 3-1.

Viitorul Ianca a făcut o primă repriză excelentă în meciul din etapa a doua din seria a II a Ligii a 3-a, când echipa pregătită de Laurențiu Ivan a primit vizita celor de la Metalul Buzău, revelația acestui sezon. Echipa antrenată de 5 ani de Vali Stan câștigase în etapa inaugurală cu 5-0 în fața Daciei Unirea Brăila, iar la mijlocul acestei săptămâni eliminase din Cupa României pe lidera Ligii a 2-a la acel moment, SCM Gloria Buzău.

În minutul 18 Marius Dima a încercat să trimită spre poartă, dar un fundaș al Buzăului a oprit mingea cu mâna și centralul a dictat penalty. Tot Marius Dima a executat și a deschis scorul. Ianca putea să-și majoreze avantajul, dar Alin Radu de două ori, Colniceanu, Cazan au irosit șansele de a se desprinde.

După pauză, oaspeții au intrat cu mai mult aplomb, dar și forța echipei brăilene a mai slăbit. În minutul 56 Ionuț Radu a egalat. Un șut din afara careului a fost respins în față de portarul Mitrea, iar Radu a trimis din câțiva metri în poartă. Peste șase minute Patrick Benga a executat o lovitură liberă, din lateral dreapta, prin zidul echipei din Ianca, iar Mitrea nu a avut ce face, mingea intrând în poartă pe colțul scurt, 1-2 din minutul 62. Viitorul Ianca a mai avut câteva ocazii de a egala, dar în minutul 84 Gabriel Preda a comis-o grav. Fundașul central al echipei din Ianca a vrut să trimită o pasă spre propriu portar, de la 40 de metri, dar nu a văzut că acesta era ieșit din poartă și nu era pregătit pentru o astfel de abordare a jocului, astfel că oaspeții și-au mărit avantajul și și-au asigurat a doua victorie din campionatul Ligii a 3-a.

Viitorul Ianca: Mitrea – Colniceanu, Postolea, Preda, Stănciulescu – Coteț, Olenic, Dima, D. Cazan – A. Radu, Buzatu. După pauză au ieșit Cazan, Olenic și Colniceanu și au intrat Ndigwe, Coman și Păvălache.

În etapa viitoare Viitorul Ianca va juca în deplasare la Recolta Gheorghe Doja.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •