Economie

DECATHLON inaugurează joi, 3 septembrie, la ora 17.00, un magazin în Brăila Mall

DECATHLON inaugurează joi, 3 septembrie, la ora 17.00, un magazin în Brăila Mall

Brăila Mall a finalizat lucrările de modernizare a centrului comercial pentru a le oferi clienților o experiență completă de cumpărături. 7000 de metri pătrați au fost modernizați, iar valoarea investiției ajunge la 2 milioane de euro. Ca parte a procesului de reconfigurare, brandul de renume în materie de articole sportive, DECATHLON, va deschide în centrul comercial din Brăila un magazin cu o suprafață de peste 2000 mp.

Brăila Mall își diversifică mixul de chiriași și începând din data de 3 septembrie 2020, iubitorii unui stil de viață activ își vor putea alege articolele favorite din noul magazin DECATHLON. Acesta va deschide în centrul comercial din Brăila un magazin cu o suprafață de peste 2000 mp, începând cu 3 septembrie, de la ora 17.00. Magazinul este amplasat într-un spațiu nou amenajat din incinta Braila Mall și va pune la dispoziția clienților articole pentru peste 60 de sporturi.

Brăila Mall a demarat un amplu proces de reconfigurare a spațiului de retail și devine cea mai apreciată destinație de cumpărături din oraș. Datorită lucrărilor de modernizare, magazinele SMYK, Salofarm, Naturlich, Pepco și Animax își vor întâmpina clienții într-un decor nou.

În prezent, centrul comercial deține peste 52.500 metri pătrați de spații comerciale, iar structura mixtă de chiriași este reprezentată de H&M, Deichmann, C&A, CCC, New Yorker, Hervis, Sportisimo, Benvenuti, KIK, Stradivarius, Bershka sau Pull&Bear.

În această perioadă, fiecare persoană este mai responsabilă atât pentru sănătatea sa, cât și a familiei și a celor din jur. Brăila Mall a implementat un set de măsuri care asigură normele de siguranță și distanțare socială în conformitate cu reglementările autorităților. Astfel, reamintim faptul că accesul în centrul comercial este permis doar clienților care poartă mască de protecție, măsură obligatorie și pentru întreg personalul centrului comercial. Mai mult, conform reglementărilor autorităților, la intrarea în centrul comercial, s-a implementat un sistem pentru verificarea temperaturii clienților.

Brăila Mall le mulțumește tuturor vizitatorilor care s-au bucurat și până acum de o experiență de shopping în siguranță și au dat dovadă de responsabilitate și grijă față de celelalte persoane respectând toate măsurile de siguranță și distanțare socială.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •