Politica

Dan Barna susține că Alianța USR+PLUS propune cea mai bună listă la europarlamentare

Dan Barna susține că Alianța USR+PLUS propune cea mai bună listă la europarlamentare

Președintele USR, deputatul Dan Barna, s-a aflat sâmbătă la Brăila pentru a participa la o acțiune de strângere de semnături și promovare a partidului pentru alegerile europarlamentare din 26 mai. Barna consideră alegerile europarlamentare foarte importante pentru România, deși percepția publică până acum era că acest tip de alegeri este neinteresant pentru electorat. 

Acesta este nemulțumit că în ultimii doi ani și jumătate, de când PSD este la guvernare, în loc să se discute despre autostrăzi sau despre curricula școlară și cum să ne păstrăm tinerii, în această perioadă s-a discutat mai mult despre justiție. Pentru ca acest lucru să nu mai continue Barna crede că o participare mare la aceste alegeri ar fi un prim pas prin care să li se arate actualilor guvernanți că direcția pe care aceștia au ales-o nu este o prioritate pentru cetățeni.

liderul național al USR i-a felicitat pe colegii brăileni pentru că până în prezent au reușit să strângă în stradă peste 3000 de semnături, iar la nivel național partidul a atins deja pragul de 200.000 de semnături impus de lege, dar acțiunile vor continua.

Barna a ținut să menționeze că lista Alianței 2020 USR+PLUS este de departe cea mai credibilă și cea mai profesionistă listă pe care a avut-o România vreodată.

Alianța USR+PLUS și-a propus să trimită la Bruxelles oameni de care să fim și mândrii. Oameni care să nu ne facă de râs cu sacoșe de rafie pline cu cumpărături ca singură performanță după niște ani de mandat, oameni care să nu ne facă de râs prin declarații stângace, sau oameni care să nu ne facă de râs prefăcându-se că se încurcă în numărarea unor buletine de vot. Toate acestea, de fapt, ne pun pe noi într-o situație jenantă”, a spus Dan Barna.

Barna a spus că oamenii propuși de Alianța USR+PLUS sunt oameni care au cariere profesionale reale, cu diplome la universități de prestigiu, recunoscute internațional. Liderul USR a făcut aluzie la diplomele pe care le au unii dintre actualii europarlamentari ai României, obținute la facultăți ”din zone exotice din România unde nu sunt Universități”.

După conferința de presă Dan Barna, însoțit de membrii și simpatizanți ai USR Brăila au ieșit în stradă pentru a strânge semnături și a sta de vorbă cu oamenii.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •