Sport

Dacia Unirea Brăila s-a calificat în turul 4 al Cupei României după victoria cu 4-0 în fața celor de la CS Făurei

Dacia Unirea Brăila s-a calificat în turul 4 al Cupei României după victoria cu 4-0 în fața celor de la CS Făurei

Dacia Unirea Brăila s-a calificat în turul 4 al Cupei României după ce a învins cu 4-0 (4-0) pe CS Făurei, într-un meci jucat miercuri, 7 octombrie 2020, de la ora 14.30, pe stadionul din orașul Însurăței.

Chiar dacă a aliniat o echipă cu mulți tineri, Florentin Petre menajând câțiva dintre titularii din primele etape din campionat, Dacia Unirea a controlat clar și meciul din Cupa României, transând soarta meciului încă din prima repriză.

Dacia Unirea a deschis scorul în minutul 10, după o pătrundere din dreapta spre centru a lui Cocîrlă, acesta i-a pasat printre doi fundați adverși lui Robert Vîlceanu, care din 9 metri a trimis pe lângă portarul Popescu, 1-0.

În minutul 21 Dacia Unirea Brăila și-a majorat avantajul. Vîlceanu a ajuns în careu până aproape de linia de fund a terenului, a trimis o centrare lobată la bara a doua, iar Ștefăniță Sava s-a înălțat și a trimis din 3 metri cu capul în poarta celor de la Făurei.

În minutul 29 scorul a devenit 3-0. Pe un atac al celor de la Făurei, Niță a pierdut mingea în preajma careului advers și echipa lui Florentin Petre a declanșat un contraatac rapid. Vîlceanu a plecat din propria jumătate de teren, a combinat cu Alexandru Duțu și a centrat în fața porții pentru Cosmin Zamfir, care din cădere a trimis mingea în poartă, 3-0.

În minutul 45 Dacia Unirea a înscris al patrulea gol, după o greșeală de curtea școlii a lui Ștefăniță Banu, care a pierdut o minge la 22 de metri în fața lui Zamfir. Atacantul celor de la dacia Unirea a pătruns în careu și a trimis pe lângă Popescu stabilind rezultatul primelor 45 de minute.

În repriza a doua Dacia Unirea a oprit motoarele, cei de la Făurei au încercat să se apropie mai des de poarta brăilenilor, dar niciuna dintre echipe nu a mai reușit să înscrie.

Dacia Unirea Brăila: Alin Mihai (min. 46 Cristian Andrei) – Cocîrlă (min. 46 A. Paliu), Moroianu, Shedrack, A. Bădilaș – Șt. Sava, Fl. Lungu (min. 46 N. Ioniță), Apostolache, R. Vîlceanu – Al. Duțu (min. 74 V. Robu), C. Zamfir (min. 68 G. Batchabi)

CS Făurei: D. Popescu – B. Nicoliță, S. Agache, Șt. Banu, V. Apostol (min. 46 Mihai Ion) – F. Roată, G. Niță (min. 78 A. Păduraru), Cr. Stoian (min. 60 Antonio Savu), B. Micu (min. 46 Ionuț Comșa) – St. Nicoliță, Lungoci.

CS Făurei are sâmbătă un meci dificil în etapa a 5-a din Liga a 3-a, pe teren propriu cu Oțelul Galați, iar Dacia Unirea Brăila va juca în deplasare la CSM Bacău.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •