Sport

Dacia Unirea Brăila a pierdut al doilea meci în acest sezon de Liga a 3-a

Dacia Unirea Brăila a pierdut al doilea meci în acest sezon de Liga a 3-a

Dacia Unirea Brăila a pierdut derby-ul etapei cu Sporting Liești și a ratat șansa de a urca pe primul loc în clasamentul seriei a II-a din liga a 3-a. Înfrângerea de la Liești și rezultatele din celelalte partide ale etapei au dus echipa antrenată de Florentin Petre pe locul 4.

Dacia Unirea Brăila a începu meciul ofensiv, dar la două lovituri libere executate de Patrick Petre în minutele 10 și 16 portarul gazdelor a respins sau mingea a trecut peste poartă.

În minutul 17, Lungu a pierdut o minge la 40 de metri de propria poartă în fața lui Stan, acesta i-a pasat în lateral lui Adrian Grigoraș care a șutat de la 14 metri sub transversală, 1-0.

În minutul 24 Petre a șutat de la 25 de metri, mingea a lovit un fundaș al gazdelor și apoi portarul Vădeanu a respins în corner. În minutul 26 Petre a șutat din afara careului, pe colțul scurt, dar mingea a trecut pe lângă poartă, deviată de un jucător al gazdelor. Dacia Unirea a continuat să atace, dar steril, fără ocazii mari la poarta gazdelor și la pauză scorul a răms cel stabilit în minutul 17.

După pauză, Dacia Unirea a continuat să atace. În minutul 48, Zamfir a obținut un corner de pe partea stângă a atacului echipei brăilene. Patrick Petre a executat pe bara a doua, iar Ovye Shedrack, urcat în atac, a trimis cu capul de la 8 metri sub transversală, 1-1.

În minutul 52 Patrick Petre a șutat din careu, pe colțul scurt, însă portarul a respins în corner. În urma loviturii de la colțul terenului, mingea a ajuns în partea opusă la Shedrack, care a centrat în careu și Lungu a deviat cu capul spre poartă, însă Vădeanu a respins în lateral. Atacul brăilenilor a continuat și s-a încheiat cu un șut din afara careului al lui Batchabi, puțin pe lângă poarta celor de la Liești.

În minutul 60 Cocîrlă a intrat spre centru și a șutat de la 18 metri, dar portarul gazdelor a fost pe fază și a reținut.

În minutul 65, după un corner de pe stânga, Paliu a trimis mingea în poartă, dar tușierul a semnalizat o poziție de offsaid.

Ultimul sfert de oră al meciului s-a jucat pe o ploaie torențială.

În minutul 80 Dănăilă l-a deposedat ușor pe Paliu și a șutat de la 17 metri în bara din dreapta portarului Andrei Cristian, după care mingea a ieșit în corner trimisă de un jucător al Brăilei. În urma loviturii de colț, mingea a ajuns la Ștefan Lupu, care a șutat de la 18 metri sub transversală, 2-1 pentru Sporting Liești.

Brăilenii nu au vrut să se împace cu gândul înfrângerii și un minut mai târziu au avut o dublă ocazie de a egala, dar portarul Vădeanu s-a opus.

În minutul 86 Shedrack l-a faultat în careu pe Emanuel Moldoveanu și centralul a indicat punctul de la 11 metri. Bîrlădeanu a exeutat în dreapta portarului Andrei Cristian, care a ghicit colțul și a respins mingea în corner.

În minutul 90+1, Batchabi a urmărit o minge aruncată în careu și a căzut în duel cu un fundaș al gazdelor, dar arbitru nu a dictat penalty.

Dacia Unirea a suferit astfel a doua înfrângere din acest campionat și a coborât pe locul 4, cu 12 puncte.

Pentru Dacia Unirea Brăila au jucat: Andrei Cristian – Cocîrlă, Paliu, Shedrack, Păvălache – Sava, Lungu, Apostolache, Vîlceanu – P. Petre, Batchabi. În repriza a doua au mai intrat Cosmin Zamfir, Valentin Robu.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •