Dacia Unirea Brăila a încheiat sezonul regulat din seria a II-a a Ligii a 3-a, cu o înfrângere în deplasarea de la CSM Rm. Sărat. Echipa pregătită de Florentin Petre a avut o evoluție modestă, într-un meci în care nu au jucat Lungu, paliu, Apostolache sau Patrick Petre. CSM Rm. Sărat a câștigat cu 2-1 (2-0).

Dacia Unirea Brăila a avut o primă ocazie de gol în minutul 4, în urma unui corner. Mingea a fost bâlbâită la marginea careului, iar Fendoung a șutat de la 16 metri, portarul a respins în față și un fundaș a degajat. 

În minutul 13 CSM Rm. Sărat a deschis scorul. Brăilenii au pierdut ușor o minge în propia jumătate de teren și Tigoianu a fost lansat în adâncime, a intrat în careu și a șutat din 8 metri, pe lângă portarul Andrei, 1-0.

În minutul 20 Cazan a primit o pasă în careu și a șutat de la 14 metri puțin peste poarta brăilenilor. În minutul 25 Cocîrlă a fost faultat la 25 de metri de poarta apărată de Mihăescu. Lovitura liberă executată de Apostol a trecut peste poarta gazdelor.

În minutul 41 Cazan a aruncat o minge în careu pentru Tigoianu, dar Bădilaș a trimis în corner. Lovitura de la colț, se pe partea dreaptă, a fost executată de Roman, pe linia careului de 6 metri, iar Tigoianu a reluat cu latul în poartă din 7 metri, de lângă Stănciulescu, 2-0. În minutul 45 Batchabi a intrat în careu, perpendicular pe poartă, dar a fost deposedat de Câmpeanu și scorul la pauză a rămas 2-0 pentru CSM Rm. Sărat.

În minutul 49 Duțu a intrat în careu și a trimis mingea la 10 metri, pentru Vîlceanu, dar șutul acestuia a fost reținut de Mihăescu. Un minut mai târziu Constantinescu a scăpat spre poarta lui Andrei, dar a întârziat șutul și a fost blocat de Fendoung, care a degajat. În minutul 54 Oprea a șutat de la marginea careului, puțin peste poartă. 

În minutul 58, după o lovitură liberă de la centrul terenului, mingea a ajuns pe partea dreaptă la Cocîrlă, care a centrat pe 6 metri, mingea l-a depășit pe Dragoș ioniță și a ajuns la Robert Vîlceanu, care a șutat de la 7 metri, pe colțul lung, aproape de vinclu, 2-1.

În minutul 63 Batchabi a fost faultat în colțul careului de 16 metri, lateral dreapta. Cocîrlă a executat pe colțul lung, pentru Fendoung, dar Oprea a respins cu capul în aut din fața jucătorului de la Brăila. În minutul 65 Roman a executat o lovitură liberă de la circa 30 de metri, direct pe poartă, dar Andrei a reușit să boxeze în față și apoi Apostol să degajeze. În minutul 68 Tilioiu a primit o minge în careu, dar a șutat în plasa laterală, din lateral stânga. În minutukl 71 Apostol a executat o lovitură liberă de la peste 30 de metri, dar mingea expediată direct spre poartă a trecut puțin peste poartă. În minutul 85 Roman a executat o lovitură liberă de la 25 de metri, dar a șutat puțin pe lângă poartă. 

Dacia Unirea Brăila: Andrei – Cocîrlă, Fendoung, Stănciulescu (min. 46 Moroianu), Bădilaș (min. 78 Păvălache) – V. Robu (min. 46 Al. Duțu), N, Ioniță (min. 46 Șt. Sava), G. Apostol (min. 73 Donzelli), Vîlceanu – Stănescu, Batchabi

Cu această înfrângere Dacia Unirea Brăila a terminat pe locul 2 în seria a II-a și vor juca meciul de baraj cu Bucovina Rădăuți, primul meci în deplasare, pe 8 mai, iar returul, la Însurăței, pe 15 mai.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •