Luni, 21 iunie, antrenorul Florentin Petre a sunat adunarea jucătorilor de la Dacia Unirea în vederea reluării pregătirilor pentru sezonul 2021-2022 când vor juca în Liga a 2-a. Florentin Petre, alături de secunzii Marian Samuilă și Răzvan Ciodar au avut 19 jucători la prima ședință de pregătire, susținută la stadionul Municipal din Brăila.

La reunirea echipei au fost prezenți jucătorii: Cristian Andrei, Alin Mihai (portari), Andrei Paliu, Marius Moroianu, Nicola Păvălache, Alexandru Bădilaș, Antonio Ristea (fundași), Robert Vâlceanu, Florin Lungu, Narcis Ioniță, Marius Cocîrlă, George Apostol, Andrei Apostolache, Valentin Robu, Ștefăniță Sava, Alexandru Luca (mijlocași), Patrick Petre, Raphael Stănescu și Alexandru Duțu (atacanți).

Antonio Ristea (20 de ani) a fost singura noutate la primul antrenament și probabil va fi păstrat de Florentin petre pentru a acoperi postul de fundaș dreapta sau fundaș central. Ristea a mai jucat la Petrolul Ploiești, CS Mioveni 2 și Sportul Snagov, iar în ultima perioadă a jucat la CS Blejoi, în Liga a 3-a. Atacantul Gabby Batchabi a absentat, fiind învoit și se va alătura lotului în zilele următoare. Alexandru Luca este un junior din propria pepinieră, născut în 2004, care poate fi o soluției pentru jucătorul U19 care ar trebui să joace în echipa de Liga a 2-a.

La fundașii Ziepop Fendung și Robert Donzelli s-a renunțat după ce li s-au terminat contractele și nu le-au mai fost prelungite. În privința lui Cătălin Stănciulescu, acestuia i s-a terminat împrumutul de la Viitorul Ianca, dar se discută continuarea împrumutului la echipa de Liga a 2-a.

Antrenorul Florentin Petre a spus că își dorește să continue și în Liga a 2-a cu scheletul lotului cu care a reușit promovarea, la care să mai adauge încă 4-5 jucători. În ceea ce privește lucrările la stadionul Municipal Petre a spus că se lucrează și speră să fie gata în timp util pentru a putea obține omologarea pentru Liga a 2-a. În zilele următoare jucătorii vor efectua vizita medicală și se vor antrena la Brăila, urmând să intre pe gazon la Cazasu și la Romanu pentru pregătiri cu mingea. Primul meci amical este programat pe 30 iunie, cu ACS Comunal Cazasu.

În perioada 5-16 iulie, Dacia Unirea are programat un cantonament, iar pe toată durata de pregătire va disputa șase meciuri amicale.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •