Sport

Dacia Unirea Brăila a câștigat la scor de tenis meciul din deplasarea de la Sportul Chiscani

Dacia Unirea Brăila a câștigat la scor de tenis meciul din deplasarea de la Sportul Chiscani

Dacia Unirea Brăila și-a vărsat tot năduful pe Sportul Chiscani, echipă pe care a umilit-o pe teren propriu, administrându-i un sever 6-0 chiar pe terenul acesteia.

În minutul 8, Sportul Chiscani a solicitat un penalty, la o intrare a lui Păvălache la Iordache, dar arbitrul a dictat doar lovitură de la colțul terenului pentru gazde.

În minutul 15 Dacia Unirea a beneficiat de o lovitură liberă de la 30 de metri, executată de Petre direct pe poartă. Tunea a respins în față, mingea l-a lovit pe Moroianu dar nu s-a dus spre poartă ci în lateral, la Narcis Ioniță, care din 4 metri lateral stânga a șutat în plasa laterală. În minutul 17 Iordache a trimis un șut din lateral dreapta, unghi închis, iar portarul Stanciu a scos în corner de lângă vinclul de la colțul scurt. Cornerul rezultat a fost însă respins de fundașii Daciei Unirea.

În minutul 19 Petre i-a trimis o pasă printre apărătorii adverși lui Zamfir, acesta a intrat în careu și a centrat în mijlocul careului, iar Vîlceanu venit din spate a trimis în poartă de la 8 metri, de lângă Mădălin Pascu, 0-1.

În minutul 22 Lungu a șutat de la peste 25 de metri, dar peste poarta apărată de Tunea. Un minut mai târziu Cocîrlă i-a pasat lui Petre, care a intrat în careu și a centrat în fața porții, dar Vali Ioniță a respins în corner. După lovitura de colț mingea a fost centrată în careu, iar Cocîrlă a trimis cu capul în brațele lui Tunea.

În minutul 39 Sava primește o pasă în dreapta, intră în careu talonat de Sima, simte mâna fundașului gazdelor pe stape și cade de lângă acesta, iar arbitrul dictează penalty. Patrick Petre a executat lovitura de la 11 metri, bară gol aproape de vinclu, 0-2 din minutul 40.

În minutul 43 Sima a executat o lovitură liberă de la peste 25 de metri ușor lateral dreapta, direct pe poartă, dar Stanciu a deviat de sub transversală, în corner. Sima a executat în fața porții, dar Cristi Ciocan nu a ajuns să trimită în poartă și scorul la pauză a rămas 0-2.

În minutul 46 la o acțiune a Daciei pe partea dreaptă, mingea a ajuns la marginea careului la Vîlceanu, care a șutat mult peste poartă. În minutul 51 M. pascu l-a faultat pe Vîlceanu, la circa 25 de metri lateral stânga. Petre a executat direct pe poartă, la colțul lung, dar Tunea a respins mingea care se îndrepta spre vinclu.

În minutul 52, după o acțiune prelungită de atac a Daciei Unirea Brăila, mingea a ajuns la marginea careului, la Cocîrlă, care a șutat pe colțul scurt și a înscris pentru 0-3.

În minutul 54 Petre a executat o lovitură liberă din colțul careului de 16 metri, lateral stânga, dar Tunea a respins de lângă vinclu.

În minutul 60 oaspeții au ieșit din apărare cu o pasă în adâncime pentru Petre, care a fost întâmpinat de Tunea și i-a pasat în lateral lui Vali Robu, care a trimis din marginea careului în poarta goală, 0-4.

În minutul 63 Cristi Pascu a șutat de la 20 de metri cu piciorul stâng, mingea a fost deviată dintr-un jucător al Daciei Unirea și Stanciu a reținut în doi timpi. În minutul 69 Narcis Ioniță i-a pasat în dreapta lui Cocîrlă, acesta a pătruns până la marginea careului și a șutat la poartă, dar Tunea a respins în lateral. Faza a continuat și mingea a ajuns în centru careului la Patrick Petre care a șutat de la 10 metri pe colțul scurt, 0-5.

În minutul 72 Robu și Cocîrlă au combinat pe partea dreaptă și primul a centrat în fața porții, dar Lungu a reluat pe lângă poartă.

În minutul 74 Lungu i-a pasat în centru lui Petre, acesta a trimis în dreapta pentru Marius Cocîrlă venit în viteză din spate, care a pătruns pe lângă apărătorii adverși, l-a driblat pe Tunea și a trimis în poartă din 2 metri, 0-6.

În minutul 84 Duțu a pătruns spre poarta gazdelor și i-a pasat în stânga lui Petre, acesta a vrut să-i retrimită lui Duțu dar acesta nu a putut să preia mingea care a ajuns la Robu, dar acesta a trimis din 7 metri pe lângă poarta lui Tunea. În minutul 87 Petre a scăpat de la centru terenului și a vrut să fie altruist, pasând în dreapta pentru Oană, dar acesta vrut să trimită pe colțul lung, dar Tunea a deviat în corner.

În minutul 89 Vortolomei a scăpat singur cu portarul Stanciu, l-a driblat pe acesta și a intrat în unghi, a vrut să-i centreze în centru careului lui Viorel Gheorghe, dar Moroianu venit din spate a respins în corner. În minutul 90 Sima a centrat la prima bară, Viorel Gheorghe a reluat spre poartă, Stanciu a respins în față și Fendoung a degajat din fața lui Gheorghe în aut de margine.

În minutul 90+2 Petre a pătruns pe dreapta, i-a pasat în careu lui Duțu, aflat cu spatele la poartă, iar acesta i-a pus mingea pentru șut lui Robu, însă șutul acestuia din 8 metri a fost scos de la vinclu de portarul Tunea, care a respins în corner. În urma cornerului mingea a ajuns în colțul careului la Robu, care a șutat puternic, pe centru porții, și Tunea a respins în față, apoi centralul a fluierat finalul meciului.

Sportul Chiscani: Tunea – Iordache, V. Baciu (N. Zăgan), V. Ioniță, S. Sima – M. Pascu (Vortolomei), G. Chihaia, Cr. Pascu, E. Ion I. Giol), V. Stroe (min. 46 V. Gheorghe) – Cr. Ciocan (min. 82 Bolozan).

Dacia Unirea Brăila: Stanciu – Cocîrlă, Paliu (min. 77 R. Oană), Moroianu, Păvălache (min. 68 A. Bădilaș) – Șt. Sava (min. 57 V. Robu), Fl. Lungu, N. Ioniță (min. 77 Fendoung Arnaud), R. Vîlceanu – P. Petre, C. Zamfir (min. 68 Al. Duțu).

Dacia Unirea Brăila se menține lider al seriei a II-a din Liga a 3-a, cu 18 puncte după 8 etape, iar Sportul Chiscani a coborât pe ultimul loc, cu 5 puncte și golaveraj 5-23. În etapa viitoare Sportul Chiscani va juca în deplasare la SC Oțelul Galați, iar Dacia Unirea Brăila va primi vizita celor de la CSM Rm. Sărat.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •