Sport

Dacia Unirea a terminat la egalitate amicalul cu Sporting Liești

Dacia Unirea a terminat la egalitate amicalul cu Sporting Liești

Miercuri, 19 februarie, Dacia Unirea a susținut un alt meci de verificare, cu echipa gălățeană Sporting Liești, meci terminat la egalitate, scor 2-2 (0-0).

În acest amical, Florentin Petre a folosit două echipe. Dacia Unirea a evoluat în prima repriză în formula: Tudor – Anghel, Paliu, Pleşa, Novac – V. Robu, Lungu, Cubleşan, P. Petre – Manole, Zamfir. Cu toate că fiecare echipă şi-a creat situaţii de poartă, la finalul primei reprize tabela a rămas nemodificată.

În repriza a doua Dacia Unirea a evoluat în formula: Stanciu – Paliu (min. 60: Dobre), Pleşa (min. 60: Sloată), Moroianu, Sebastiano Cosentino – Ioniţă, Percă, Apostolache, Rareș Cristea – Al. Duţu, Batchabi.

Antrenorul Ionuţ Niculcea a început cu 11-le: Vădeanu – Hodorogea, Stancu, Voicu, T.Năstase – Iancu, Munchiu – Lupu, Nica, Mihu – Grigoraş. După pauză au mai intrat: Brăneţ, Dima, R.Năstase, Bîrlădeanu, Dănăilă, Zărnescu.

În această repriză au venit şi golurile. Dacia Unirea a înscris de două ori prin Batchabi şi Cristea şi a condus cu 2-0. Primul gol a fost creat de Cosentino care după o cursă pe stânga a intrat în careul gazdelor i-a pasat lui Duţu care a şutat la poartă, portarul a respins mingea în faţă până la Batchabi care a trimis cu latul în plasă. Al. Duţu a creat faza celui de-al doilea gol al echipei brăilene. Acesta a recuperat mingea la mijlocul terenului, i-a pasat lui Cristea, care a rămas singur cu portarul şi a înscris.

Sportung Lieşti a reuşit să egaleze până la finalul amicalului, prin golurile marcate de Munchiu şi Bîrlădeanu.

Numărul achițițiilor din această iarnă la Dacia Unirea a ajuns la 17, prin venirea atacantul Gabby Batchabi, care a jucat și amicalul de sâmbătă, dar și al fundașului Andrei Paliu. Camerunezul Barchabi este un jucător născut pe 17 iulie 1994, care a mai fost legitimat la Rapid Bucureşti, Carmen Bucureşti, Viitorul Domneşti. Fundaşul central Andrei Paliu este un jucător născut pe 11 Iulie 2000 care a semnat pe două sezoane cu Dacia Unirea. În ultimele două sezoane Paliu a evoluat la Concordia Chiajna, echipă la care în această iarnă a ajuns de la Dacia Unirea Brăila mijlocașul Daniel Mihalcea.

Sâmbătă, Dacia Unirea joacă tot în deplasare cu Unirea Slobozia, liderul seriei a II-a din Liga a 3-a.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •