Sport

Dacia Unirea a ajuns la cinci înfrângeri în Liga a 3-a

Dacia Unirea a ajuns la cinci înfrângeri în Liga a 3-a

Dacia Unirea Brăila a pierdut al doilea mei pe teren proriu în acest sezon, fiind învinsă cu 2-3 (0-1) de Înainte Modelu. Echipa lui Florentin Petre a jucat în 10 oameni din minutul 23, când Essombe a primit direct cartonașul roșu.

Jucătorii echipei brăilene au intrat timorați în meci și au jucat haotic, părând o echipă ruptă la mijlocul terenului, iar erorile din defensivă le-a dat oaspeților posibilitatea să creeze panică la poarta lui Tudor.

În minutul 2 fundașul Oumar Cisse și portarul George Tudor nu s-au sincronizat și s-au ciocnit la 18 metri de poartă, mingea a ajuns la Al. marin care a șutat peste poartă de la 17 metri. Trei minute mai târziu Bratu a centrat de pe dreapta și D. Gheorghe a reluat spre poartă, din vole, dar Tudor a reținut.

În minutul 11 Goupy Brice i-a pasat în colțul careului mare lui Robu, dar șutul acestuia a fost respins în lateral de portarul Voicu.

În minutul 15 oaspeții au deschis scorul. Florin Bratu a trecut ca prin brânză de trei jucători ai Brăilei și a șutat din unghi, peste portarul Tudor, 0-1.

În minutul 18 Daniel Mihalcea a executat o lovitură liberă de la circa 25 de metri de poarta oaspeților, dar mingea a trecut puțin pe lângă poartă. Un minut mai târziu oaspeții au ripostat cu un atac rapid. Gheorghe i-a pasat în stânga lui Florea, acesta a intrat în careu și a trimis spre poartă, dar Cosentino a degajat în aut de margine.

În minutul 21 mingea a ajuns la Rareș Cristea la 18 metri, a pasat în stânga la Vali Robu care a șutat slab de la marginea careului și portarul Voicu a reținut fără probleme. În minutul 23 Essombe a văzut direct cartonașul roșu pentru că a ripostat la șicanele unui adversar. Cu un om mai puțin brăilenii au contat și mai puțin în atac, iar oaspeții au început să se mulțumească cu scorul de pe tabelă. Până la pauză Dacia Unirea a mai avut o singură situație periculoasă, după o centrare a lui Robu de pe dreapta, reluată slab spre poartă de Cosentino, fără probleme pentru Voicu.

În debutul reprizei a doua brăilenii au avut o primă oportunitate de a marca prin Rareș Cristea. Acesta a scăpat perpendicular pe poartă, dar a fost deposedat la 14 metri de poartă și mingea a ieșit în corner. Lovitura de la colț a rămas fără rezultat.

În minutul 51 Libotte a pasat greșit în picioarele lui Florin Florea, acesta a pătruns spre poarta lui Tudor, a intrat în careu, i-a dat mingea printre picioare lui Moroianu și a șutat din 14 metri peste portarul brăilenilor ieșit în întâmpinare, 0-2.

În minutul 57 jucătorii brăileni au pierdut o minge în atac și oaspeții au declanșat un contraatac prin Marin, care i-a pasat în careu lui Daniel Gheorghe, care a lobat mingea peste Tudor și a marcat pentru 0-3.

Brăilenii au încercat să riposteze peste 3 minute, dar Oumar a finalizat cu un șut de la marginea careului peste poarta oaspeților. În minutul 66 a fost restabilit echilibrul numeric pe teren. Vlad Georgescu a văzut cartonașul roșu pentru o intrare din spate, la centrul terenului, asupra lui Alexandru Duțu.

În minutul 68 Libotte a încercat să-și repare greșeala de la golul 2 al oaspeților și a șutat de la 14 metri după o fază prelungită de atac a brăilenilor, însă mingea s-a dus pe lângă poartă.

În minutul 84, după un corner de pe stțnga, Cosentino a centrat în fața porții, iar Alexandru Duțu s-a înălțat și a trimis cu capul în plasă, 1-3. golul marcat le-a dat încredere băieților lui Florentin Petre și în minutul 87 Brice Goupy a marcat pentru 2-3, după o lovitură liberă de pe partea stângă. Cosentino a executat lovitura liberă și i-a pasat la 17 metru lui Goupy care a șutat prin ”pădurea” de picioare, la colțul scurt, 2-3.

Pe final de meci Dacia Unirea a alergat după egalare, iar oaspeții au încercat prin toate mijloacele să tragă de timp și să plece de la Însurăței cu toate punctele, lucru pe care aveau să-l și reușească.

Dacia Unirea Brăila: Tudor – Libotte, Moroianu, Oumar (min. 70 Munteanu), Cosentino – V. Robu, Goupy, Mihalcea, Băcanu (min. 44 Sava) – R. Cristea (min. 63 Al. Duțu), Essombe.

Dacia Unirea Brăila a rămas cu 3 puncte după 6 etape. în etapa următoare echipe lui Florentin Petre va juca în deplasare la CS Popești Leordeni.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •