Sport

Cuza Sport nu renunță la lupta, dar are nevoie de sprijinul suporterilor

Cuza Sport nu renunță la lupta, dar are nevoie de sprijinul suporterilor

După despărțirea de jucătorii profesioniști pe care-i mai avea în lot, Cuza Sport Brăila a trebuit să se regrupeze pentru a continua activitatea sportivă cu echipa de seniori în Liga Națională, grupa valorică B. 

[quote]Ca urmare a faptului că sprijinul financiar de care are nevoie clubul brăilean de baschet ACS Cuza Sport Brăila pentru a participa la cel mai înalt nivel din competiția națională, Liga Națională de Baschet, este sub pragul de subzistență, echipa noastră a fost nevoită să renunțe la jucătorii profesioniști pentru restul acestui campionat și să continue cu juniorii brăileni.[/quote], a spus Mircea Totolici, președintele Cuza Sport Brăila. 

Noul lot de jucători al echipei de seniori va fi format din: Grozea Andrei, Căpităneanu Bogdan, Dima Andrei, Marin Alexandru, Popescu Vlad, Surdu Cristian, Bejan David, Zamfir Sevim, Bogatu Andrei, Urda Eduard, Alexandru Dragoș, Munteanu Flavius, Koler Alexandru, Voiculeț Florin, Negoiță Ștefan, Mârza Eduard, Țelinoiu Ciprian și Ciubotariu Andrei. 

Având în vedere această situație, noii jucători au nevoie de echipamente inscripționate pentru următoarele meciuri. Primul joc în noua formulă va fi sâmbătă, 10 noiembrie, de la ora 18.00, în Sala Gabriela Szabo din Voluntari, unde vor încerca să facă o figură cât mai frumoasă în fața celor de la CSO Voluntari.

Mai mulți iubitori ai sportului și ai baschetului au încercat să găsească soluții pentru a ajuta clubul să facă rost de banii necesari pentru achiziționarea de echipament pentru juniorii brăileni care vor intra pe parchet de acum încolo.

[quote]Întrucât în perioada care urmează, campania Descoperă Stadionul de Atletism nu va avea nevoie de fonduri, propun ca cu cei 727 lei care ne-au rămas în urma colectei pe care am făcut-o astă vară pentru plata utilajelor, să contribuim la achiziționarea unui rând de echipament care este strict necesar noilor jucători pentru meciul de sâmbăta viitoare de la Voluntari. Deasemenea, fac apel la cei care iubesc baschetul brăilean și care apreciază efortul lui Totolici Mircea de aduce în 11 ani de la înființare la participarea în Liga Națională de Baschet să contribuie la strângerea sumei necesare achiziționării acestui echipament, sumă care se ridică la valoarea de 3500 lei[/quote], a scris pe o rețea de socializare unull dintre inițiatorii proiectului ”Descoperă stadionul de atletism”.

Cei care vor să se implice o pot face donând în contul RO61PIRB1800162430001000 deschis la Piraeus Bank, pe numele Totolici Mircea-Emil.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •