In cadrul sezonului 2020-2021 Cuza Pirates Braila a inscris in campionatele nationale de juniori echipele Under 16, Under 14 si Under 13 masculin ,cu peste 80 de baieti din Braila, prin care s-a  promovat  numele judetului Braila si al comunitatii locale pe plan national.

Cea mai buna clasare a fost cea a echipei U 14, calificata la Turneul Semifinal desfasurat la Cluj, unde a ocupat locul 3, dar nu s-a calificat la turneul final.

Odata cu finalizarea sezonului la care au fost participanti peste 200 de copii din Braila, sportivii de la Cuza Pirates au participat la meciuri amicale, de pregatire si demonstrative, partide care au constituit o verificare corespunzatoare  si o crestere a experientei competitionale la fiecare categorie de varsta.

Sectia de baschet feminin a clubului de baschet brăilean, condusa de antrenoarea Liliana Apostol, cu aproximativ 60 de fete din Braila, a implinit 5 ani de activitate. La momentul aniversar a participat si presedintele CJ Braila, Francisk Iulian Chiriac, care a inmanat medalii aniversare micilor baschetbaliste de la Cuza Pirates.

In perioada 05-10.07.2021, la Costinesti, Cuza pirates Braila va participa cu o echipa de fete si doua de baieti la Festibalul national de minibaschet, la care vor participa in total 40 de copii din Braila, care vor reprezenta judetul in meciuri cu sute de echipe din toata tara.

”Una dintre cele mai importante realizari este ca s-a format in cadrul clubului nostru, un nucleu de grupe cu copii din Braila, peste 200, care sa participe la antrenamente si meciuri de baschet, urmand calea catre performanta pentru urmatorii ani, iar pregatirile s-au desfasurat cu respectarea tuturor masurilor de prevenire a infectarii cu virusul SARS-COV-2. Nu am avut cazuri de infectari in randul copiilor de la grupele clubului nostru” a spus Mircea Totolici, presedintele Cuza Pirates Braila. .

Antrenamente ale echipelor din cadrul clubului desfasurate in sala Polivalenta „DANUBIUS” si sala de sport a Colegiului National „Nicolae Balcescu” din Braila. Echipele din cadrul clubului au participat la cantonamentul desfasurat la Cacica – Gura Humorului.

Stafful ACS CUZA PIRATES BRAILA:

1.Apostol Liliana – Antrenor initiere fete si baieti.

2.Ciubotariu Andrei – Antrenor babybaschet si minibaschet.

3.Micu Antonel Petrisor – Antrenor Under 13.

4.Voiculet Florin – Antrenor Under 14 si Under 16.

5.Radu Gheorghe – Antrenor Under14 si Under 16.

6.Totolici Mircea – Antrenor si Presedinte Club.

”In cadrul desfasurarii SEZONULUI 2020-2021,ne-am pregatit si antrenat in mod continuu,am desfasurat meciuri oficiale, amicale  si de pregatire ca o continuare a activitatii noastre pe linie de performanta pentru o verificare corespunzatoare si o crestere a experientei prin aceste jocuri

Odata ajunsi la finalul SEZONULUI 2020-2021 putem afirma ca am reusit sa  indeplinim scopul si obiectivele in contextul dificil al epidemiei cu virusul Covid 19, am promovat  numele judetului Braila si al comunitatii locale pe plan national iar prin implicarea Consiliului Judetean Braila in finantarea clubului nostru, s-a reusit mentinerea sanatatii si a unei bune conduite sportive a peste 200 de copii din Braila care joaca baschet,care fac sport si miscare.

De asemenea continuitatea pregatirii in cadrul  grupelor de copii din club, care prin sprijinirea activității sportive la nivel local si prin instruirea propriilor copii a dus ca baschetul să devină o noua educație în comunitatea locală din Braila prin investiția continua în copiii braileni fete si baieti, pentru ca acestia sa devina modele pentru alți tineri din randul comunitatii locale din Braila” a declarat Mircea Totolici.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •