Silviu Mares 18 noiembrie 2012

18 noiembrie 2012

Dosare penale pentru lovire sau alte violente. Vineri, D.C., din satul Cuza Voda, comuna Stancuta, a reclamat, la postul de politie comunal, faptul ca, in ziua de 27 octombrie 2012, localnicii L.G., de 18 ani, ?i L.N., de 16 ani, l-au agresat, in timp ce se afla pe o strada din sat, producandu-i leziuni, pentru care i-au fost necesare trei-cinci zile de ingrijiri medicale.

Politistii au efectuat cercetari si au intocmit dosar penal, sub aspectul savarsirii infractiunii de lovire sau alte violente.

In aceeasi zi, M.V., din comuna Sutesti, a reclamat la postul de politie comunal din localitate faptul ca, in noaptea de 2 spre 3 noiembrie a.c., la orele 3:00, a fost lovit, de catre consateanul sau, C.M., cu un bat, in zona capului.

Conform certificatului medico-legal, victimei i-au fost necesare, pentru vindecare, sapte-opt zile de ingrijiri medicale.

Dupa efectuarea cercetarilor, politistii au intocmit dosar penal, sub aspectul savarsirii infractiunii de lovire sau alte violente.

Cercetat pentru savarsirea a doua infractiuni. Vineri seara, L.G., din municipiu, a reclamat la Politie faptul ca fostul sau sot a patruns, fara drept, in locuinta ei si a spart patru ochiuri de geam de la ferestrele imobilului.

Echipa de cercetare s-a deplasat la fata locului, a constatat ca cele reclamate se confirma, si in cauza au intocmit dosar penal, sub aspectul savarsirii infractiunilor de violare de domiciliu si distrugere.

Politistii au identificat autorii faptei. Vineri dimineata, la Postul de Politie Comunal Movila Miresii s-a prezentat A.M., de 62 de ani, din municipiul Galati, care a reclamat faptul ca, in ziua anterioara, in jurul orelor 9:30, persoane necunoscute i-au distrus trei placi de azbociment si geamul unei ferestre tip termopan, de la imobilul pe care il detine in comuna, prejudiciul cauzat fiind de 600 de lei.

In urma cercetarilor, efectuate in teren de politisti de la Postul de Politie Comunal Movila Miresii, s-a stabilit ca principalii suspecti sunt localnicii C.M. si C.F., carora li s-a intocmit dosar penal, sub aspectul savarsirii infractiunii de distrugere.

Depistati in trafic de politisti. In aceeasi zi, politistii l-au depistat, in trafic, pe Calea Calarasilor, pe J.V., de 32 de ani, din Braila, in timp ce conducea autoturismul, fara a fi posesor al permisului de conducere.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, iar in cauza s-a intocmit dosar penal, pentru savar?irea infrac?iunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de catre o persoana care nu poseda permis de conducere.

Sambata, unechipaj din cadrul Biroului Rutier l-a depistat, in trafic, pe Soseaua Buzaului, pe D.A., de 33 de ani, din Braila, in timp ce conducea autoturismul, avand autorizatia provizorie de circulatie expirata din data de 6 noiembrie 2012.

Acestuia i s-a intocmit dosar penal, pentru savarsirea infractiunii de conducere a unui autoturism neinmatriculat pe drumurile publice.

Accidentat pe D.N. 2B. Sambata, I.N., din satul Filipesti, comuna Surdila Gaiseanca, in timp ce efectua manevra de mers inapoi cu autoturismul, pe o alee laterala a D.N. 2B, in satul Filipesti, a patruns pe drumul national si, pe fondul vizibilitatii reduse, din cauza intunericului si a cetii, a fost tamponat de autoturismul condus de R.D., din orasul Faurei, care circula pe D.N.2B, pe directia Faurei-Braila.

In urma accidentului a rezultat vatamarea corporala usoara a lui R.D., care a fost transportat la spital, pentru ingrijiri medicale, nefiind necesara internarea.

Conducatorii auto au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, iar in cauza s-a intocmit dosar penal, pentru vatamare corporala din culpa.

Sanctiuni aplicate pentru abateri de la prevederile Codului Rutier. In zilele de 16 si 17 noiembrie 2012, lucratori din cadrul Serviciului si Biroului Rutier au actionat pe arterele rutiere din municipiul si judetul Braila, pentru prevenirea si combaterea comiterii infractiunilor si contraventiilor rutiere.

Politistii au constatat 153 de contraventii, pentru care au aplicat sanctiuni in valoare totala de 29.980 de lei, si au ridicat, in vederea suspendarii, sase permise de conducere si au retras doua certificate de inmatriculare.

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.