ProBr

Cu o investiție de peste 5,3 MIL Euro, ALTEX inaugurează în Brăila cel mai mare magazin electro-IT

Cu o investiție de peste 5,3 MIL Euro, ALTEX inaugurează în Brăila cel mai mare magazin electro-IT

România continuă misiunea de lider care modernizează piața de retail electro-it și deschide mâine, 27 iunie 2019, în Brăila, cel mai mare magazin din județ și cel cu numărul 101 al rețelei naționale.

Astăzi a avut loc inaugurarea oficială a noului magazin ALTEX, la care au fost prezenți și oficialitățile locale, tăind în mod simbolic panglica de inaugurare a acestui magazin.

Aflat pe Bulevardul Dorobanților, nr. 415 în Brăila (lângă Kaufland), magazinul are o suprafață amenajată de 4380 de metri pătrați, din care 2450 de metri pătrați suprafață construită, fiind un veritabil CENTRU DE SERVICII care oferă clienților pe lângă cel mai mic preț pentru echipamentele care sporesc confortul vieții, servicii de livrare imediată, service în magazin și servicii de finanțare.

ALTEX România sprijină economia locală prin investiții și parteneriate care susțin comunitățile locale, prin susținerea și grija acordată angajaților. Deschiderea celui mai mare magazin electro-it din județul Brăila se înscrie în această direcție de implicare în dezvoltarea comunității locale, cu o investiție de peste 5,3MIL de euro și 29 de angajați:

„În cele 10 luni de când am dat startul investiției, cu ajutorul a treisprezece companii, dintre care 3 locale, care au implicat peste 100 de angajati, dintre care 30 de angajați locali, am amenajat 4380 de metri pătrați dintre care 2450 de metri pătrați suprafață construită. Am investit, fără a include stocul de produse, mobilierul și elementele de marketing și signalistică, peste 3,2 MIL de euro. Și nu ne vom opri aici, ci, în linie cu creșterea sustenabilă și abordarea omnichannel care ne caracterizează, vom continua să investim, să deschidem și să reamenajăm magazine sub noul concept de CENTRU DE SERVICII în întreaga țară și astfel să fim mereu aproape de clienții noștri”, precizează Lilian Furtună, Director General COMETEX.

În plus noul magazin din Brăila vine cu un element diferențiator față de alte magazine: un nou concept, de centru de servicii.

”Deschiderea celui mai mare magazin electro-IT din județul Bărila înseamnă un nou pas pe care ALTEX îl face pentru modernizarea pieței de retail electro-IT din România. Clienții din Brăila și din zonele din apropiere au acum mai mult decât un simplu magazin, au un veritabil centru de servicii care, prin cel mai mic preț din România oferit pentru întreaga gamă de produse, garantat prin rambursarea de 2 ori a diferenței, susținut de servicii de consultanță la raft, de livrare imediată, de ridicarea produselor vechi, de service în magazin, de finanațare accesibilă, le asigură accesul către noi tehnologii și la servicii care să le îmbunătățească viața”, explică Edvin Abdulachim, Director Comercial ALTEX România.
OFERTE, PROGRAM SPECIAL și SURPRIZE LA DESCHIDEREA NOULUI MAGAZIN ALTEX DIN BRĂILA

Cu prilejul marii deschideri, clienții sunt asteptați cu un program special, începând de joi, 27 iunie, ora 7:00 cu cele mai mici prețuri, promoții speciale de deschidere, surprize și multă bună-dispoziție.

„Noul magazin ALTEX oferă clienților din Brăila peste 32 000 de produse, cele mai mici prețuri, servicii de consultanță, service în magazin, finanțare, și multe surprize. Pentru a le oferi posiblitatea clienților noștri din Brăila să se poată bucura cât mai mult de oferte, vom deschide magazinul de la ora 7 dimineața, asigurând practic cea mai lungă zi de prețuri mici!”, spune Raul Filip, Director Achiziții, ALTEX România.

După ziua specială de deschidere, noul magazin ALTEX din bulevardul Dorobanților nr. 415 din Brăila (lângă Kaufland) va fi deschis de luni până sâmbătă de la 9:00 până la 21:00, iar duminica în intervalul 09:00-20:00. În tot acest timp, consilierii noștri de vânzări specializați vor asigura o experiență de cumpărături și mai plăcută, simplificată și memorabilă:

„Tot ceea ce facem este cu gândul la clienții noștri. Și în acest nou magazin ALTEX clienții sunt ajutați de colegii mei consultanțicu sfaturi și detalii despre produse, cu soluţii de finanţare, îndrumare pentru service pe loc şi asigurarea livrării imediate a produselor, toate adecvate stilului lor de viață și bugetului disponibil”, afirmă Aurel Ionescu, Șef magazin ALTEX Dorobanților Brăila.

Un element de noutate adus de această deschidere este PUNCTUL DE SERVICE ÎN MAGAZIN în care personalul ALTEX specializat diagnostichează produsele și oferă rezolvare sau o rezoluție pe loc, în funcție de problema identificată.

„Prin punctul de service în magazin reducem timpul de așteptare pentru reparații asigurând pe loc diagnosticarea și chiar, când se poate, repararea pe loc produselor importante pentru clienții noștri precum telefoane, laptop-uri, televizoare sau electrocasnice mici. Serviciul de SERVICE ÎN MAGAZIN nu se limitează la produsele aflate în garanție, ci vine în întâmpinarea nevoii tuturor clienților care caută rapid o soluție pentru curățare, upgrade sau reparare”, explică Daniel Știrban, Director General, ALTEX Service Center.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •