Sport

CS Făurei și Viitorul Ianca joacă astăzi, de la ora 15.00, în prima etapă a returului Ligii a 3-a

CS Făurei și Viitorul Ianca joacă astăzi, de la ora 15.00, în prima etapă a returului Ligii a 3-a

După ce ieri Dacia Unirea Brăila a jucat în meciul cu Metalul Buzău din prima etapă a returului din seria II a Ligii a 3-a, astăzi, de la ora 15.00, celelalte echipe din județul Brăila care joacă în acest eșalon vor reîncepe și ele competiția.

CS Făurei, locul al 10-lea după primele 15 etape, cu 20 de puncte, joacă acasă cu SC Popeşti Leordeni. Ilfovenii au 24 de puncte și ocupă locul al 7-lea. Echipa manageriată de Bănel Nicoliţă are multe noutăţi în lot față de turul campionatului, dar la acest meci nu-i va avea la dispoziție pe Bănel Nicoliţă şi Stelian Nicoliţă, ambii suspendaţi pentru cumul de cartonaşe galbene, iar Alexandru Gabriel Niţă este învoit.

Partida de la Făurei va fi arbitrată de o brigadă din Ploiești, avându-l la centru pe Gheorghe Alin. Acesta va fi ajutat la cele două linii de arbitrii asistenți Oprescu Louis George și Enache Gabriel. Centralul acestei partide a mai arbitrat pe CS Făurei în campionatul trecut, când echipa lui Bănel Nicoliță a remizat pe teren propriu, scor 0-0 cu Axiopolis Cernavodă.

În tur, pe teren propriu, SC Popeşti Leordeni a câştigat cu 3-0 partida cu CS Făurei.

Tot astăzi, Viitorul Ianca, locul al 6-lea, cu 25 de puncte, va evolua în deplasare, la CS Tunari, formaţia care, cu 33 de puncte acumulate, ocupă poziţia a 4-a în clasamentul seriei a II-a din Liga a 3-a.

Deși nu a realizat nici un transfer important în această iarnă, Viitorul Ianca se bazeză pe omogenitatea lotului și speră să obțină un rezultat bun în prima etapă a returului.

Partida de la Tunari va fi condusă de o brigadă exclusiv feminină, cu Trandafir Cristina Mariana din Bucureşti la centru. Aceasta va fi ajutată de Iugulescu Petruţa din Târgovişte și Constantinescu Daniela din Craiova. Trandafir a mai arbitrat echipa din Ianca în două meciuri în turul campionatului, la Slobozia, unde a pierdut cu 4-1, și acasă cu CS Medgidia, partidă câștigată cu 2-1. La acest al doilea meci a avut-o arbitru asistent pe Iugulescu Petruța. Constantinescu Daniela este la primul meci în care o arbitrează pe Viitorul Ianca.

În tur, pe stadionul Ştefan Vrăbioru, Viitorul Ianca a câştigat cu 1-0 partida cu CS Tunari.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •