Sport

CS Făurei obține prima victorie pe teren în acest sezon

CS Făurei obține prima victorie pe teren în acest sezon

Sâmbătă după amiază, în fața a circa 400 de spectatori, s-a jucat derby-ul județean al seriei a II-a din Liga a 3-a. CS Făurei a primit vizita celor de la Viitorul Ianca. Echipa fraților Nicoliță a fost mai determinată și mai dornică de a obține cele trei puncte și s-a impus la final cu scorul de 3-2 (1-1), nu fără emoții pe final de meci.

CS Făurei a început ofensiv și jucând la sacrificiu în fața celor de la Viitorul Ianca pentru a nu mai repeta istoria de la meciul din etapa trecută cu Dacia Unirea Brăila, când au pierdut cu 0-1 la Însurăței, dar au ratat pe final câteva ocazii imense de a egala.

În minutul 10 Agache a trimis o pasă în adâncime pentru Andrei Pușcașu, aflat în lateral dreapta, iar acesta a șutat din unghi, pe colțul scurt, învingându-l pe Constantinescu. După doar două minute, după o lovitură liberă obținută de Mucuță, Necoară a executat de la circa 28 de metri pe lângă zid, pe colțul scurt, și a restabilit egalitatea. Până la pauză ambele ehipe au mai avut câteva ocazii de a marca, cea mai mare aparținându-i lui Pușcașu în minutul 19, care a trimis ăn transversală de la 7-8 metri.

La pauză s-a intrat la scorul de 1-1, după două goluri la care portarii ambelor echipe au avut o parte din contribuție.

Imediat după pauză CS Făurei a beneficiat de un corner de pe partea dreaptă. Dragomir a executat și a centrat la prima bară, iar Florin Bălan a reșuat cu capul din 7 metri, 2-1 din minutul 47.

În minutul 66 CS Făurei și-a mărit avantajul după o lovitură liberă bătută de Bpnel Nicoliță și finalizată de Andrei Pușcașu, cu o lovitură de cap de la 12 metri, 3-1.

În ultimele 10 minute Viitorul Ianca s-a trezit și au atacat periculos la poarta lui Aurel Nicoliță. În minutul 87 Marius Coman a găsit un culoar de șut de la circa 35 de metri și l-a învins pe portarul celor de la Făurei. peste două minute același jucător, găsit de o pasă de 50 de metri a lui Dima, nu a reuit să-l învingă pe portarul gazdelor din 14 metri. În minutul 90+4 Agache a fost eroul gazdelor, reușind să respingă de pe linia porții o minge trimisă cu capul de Dima și scorul final a fost 3-2.

CS Făurei – A. Nicoliță – Al. Niță, Agache, Apostol, M. Mocanu – Roată (min. 90+3 Dronea), B. Nicoliță, Fl. Bălan (min. 86 Băicoianu), G. Dragomir – A. Pușcașu, S. Nicoliță.

Viitorul Ianca: Constantinescu – Coteț, Stănciulescu, Preda, Necoară (min. 85 M. Coman) – Colniceanu (min. 62 Buzatu), M. Dima, Olenic (min. 67 Ndigwe), Păvălache – A. Radu, D. Mucuță (min. 62 D. Cazan).

Cu 7 puncte acumulate după 9 etape, CS Făurei a urcat pe locul 12. Viitorul Ianca a rămas cu 15 puncte și a coborât pe locul 7. Etapa viitoare Viitorul Ianca va juca pe teren propriu cu Axiopolis Sport Cernavodă, iar CS Făurei va merge în deplasare la Metalul Buzău.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •