Sport

CS Făurei a pierdut la limită meciul de pe teren propriu cu SC Oțelul Galați

CS Făurei a pierdut la limită meciul de pe teren propriu cu SC Oțelul Galați

Cu doar un singur punct după patru etape, CS Făurei a încercat să obțină măcar un egal în meciul disputat sâmbătă după amiază cu Suporter Club Oțelul Galați, o echipă cu jucători experimentați care își dorește anul acesta promovarea în Liga a 2-a. Gălățenii, pregătiți de Petre Grigoraș, au controlat meciul de la Făurei, dar au reușit să se impună doar la limită, scor 2-3 (0-1).

Oțelarii au început meciul foarte ofensiv, cu fundașii în jumătatea gazdelor de teren, cu multe cornere și faze fixe, dar în prima jumătate de oră a meciului apărarea celor de la Făurei a făcut față cu brio atacurilor în valuri ale echipei gălățene. În minutul 15 Gavrilă a rămas singur cu Popescu, dar a șutat, din 8 metri lateral dreapta, în portarul gazdelor. La faza următoare, Stelică Nicoliță a ajuns până în careul oaspeților, dar centrarea s-a nu a avut un destinatar, nici un jucător al gazdelor nefiind la finalizare. În minutul 24, la o lovitură liberă din apropierea colțului terenului, Bănel Nicoliță a executat până pe partea opusă, dar Roată a reluat din prima, de la 14 metri, peste poarta apărată de Ursu. În minutul 30, Răducan a șutat din interiorul careului, lateral stânga, pe colțul scurt, dar Popescu a reținut.

În minutul 32, Gavrilă a combinat cu Iani, primul a centrat la 6 metri pentru al doilea, care a trimis cu capul spre poartă, Niță a respins în față și Răducan a șutat de la 10 metri, în colțul din stânga portarului Popescu, 0-1, rezultat care avea să rămână până la pauză.

După pauză meciul a continuat în aceeași notă de dominare a oaspeților, iar în minutul 50 aceștia au marcat pentru 0-2. După un corner bătut de pe dreapta de Ionuț Neagu, mingea a ajuns în partea stângă la Ghiocel, care a recentrat la 7 metri în fața porții, iar Sîrghi a trimis cu capul, în colțul lung.

Dominarea oaspeților a continuat și în minutul 67 Matei a încercat un șut de la 18 metri puțin pe lângă poarta lui Popescu. În minutul 69 Cîrjan a șutat de la 10 metri lateral stânga, în Apostol, și mingea a ieșit în corner. La cornerul rezultat, mingea a fost centrată în fața porții de unde Răducan a reluat cu capul pe lângă poartă.

În minutul 74 Stelică Nicoliță a obținut o lovitură liberă din colțul careului de 16 metri, lateral dreapta. Bănel Nicoliță a executat în careul mic, la bara a doua, de unde Cristian Stoian a reluat cu capul și a redus din handicap.

Doar două minute au sperat cei de la Făurei, pentru că la o centrare de pe dreapta a lui Cosmin Stoian, Marius Matei a reluat cu capul din 7 metri, din fața lui Niță, fără replică pentru portarul Popescu, 1-3.

În minutul 84, Fineas Roată a șutat de la circa 30 de metri, cu boltă, direct în vinclul porții lui Ursu, 2-3, stabilind totodată și scorul final al meciului.

CS Făurei a jucat în formula: Popescu – Niță, Agache (min. 60 Lungoci), Apostol, Păduraru – F. roată, B. Nicoliță, Șt. Banu, B. Micu – S. Nicoliță, A. Ion (min. 69 Cr. Stoian).

Antrenorul Petre Grigoraș a trimis în teren următoarea formulă: Ursu – Farcaș, Sîrghi, Ghiocel (cpt) – Iani, Neagu – Răducan, Matei, Gavrilă – Cîrjan. Au mai evoluat: Stoian, Stancu, Țicămucă și Dobre.

CS Făurei a rămas pe penultimul loc, cu un singur punct după cinci etape. În etapa a VI-a echipa fraților Nicoliță se va deplasa la Chiscani, unde o va întâlni pe Sportul din localitate, echipă aflată pe locul 8, cu 4 puncte.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •