Sport

CS Făurei a pierdut cu 1-5 meciul cu CS Mioveni, după ce a deschis scorul în minutul 47

CS Făurei a pierdut cu 1-5 meciul cu CS Mioveni, după ce a deschis scorul în minutul 47

CS Făurei a jucat aproape o oră de la egal la egal cu CS Mioveni, în 16-imile Cupei României și chiar a condus câteva minute în debutul reprizei secunde. În cele din urmă ”reduta” gazdelor, condusă de Bănel Nicoliță, a cedat și CS Mioveni a câștigat la Făurei cu 5-1 (0-0).

În minutul 12 Ișfan a executat slab o lovitură liberă de la 22 de metri, în zid, apoi mingea s-a dus în aut de poartă. În minutul 15 Herghelegiu a centrat în fața porții, Balint a reluat în poartă, dar a fost semnalizat în offsaid. În minutul 20 Massaro a reluat cu capul o centrare a lui Herghelegiu, dar peste poartă.

În minutul 22 Celea l-a faultat în colțul careului pe Stelică Nicoliță. Bălan a executat lovitura liberă în careu, dar Ișfan a respins. În minutul 26 Herghelegiu a centrat în careu, dar Bănel Nicoliță a respins. În minutul 29 Roată reia fără preluare de la 14 metri, dar mult peste poarta lui Sima. În minutul 35 Stelică Nicoliță a recuperat o minge, i-a pasat apoi lui Pușcașu, care a șutat de la 14 metri, Sima a respins în față, apoi pericolul a fost îndepărtat.

În minutul 38 Balint a scăpat pe stânga, dar Aurel Nicoliță i-a ieșit în întâmpinare și a degajat în aut. În minutul 41 Pușcașu a obținut o lovitură liberă de la 25 de metri, ușor lateral dreapta. Dragomir a executat la bara a doua, dar acolo nu a fost nici un coechipier și mingea a ieșit în aut de poartă. În minutul 45 Stelică Nicoliță a șutat de la 16 metri, dar portarul oaspeților a reținut fără probleme și scorul la pauză a rămas 0-0, un scor normal după aspectul jocului.

În minutul 47 CS Făurei a obținut o lovitură de colț de pe dreapta. George Dragomir a executat pe bara a doua, iar Florin Bălan s-a înălțat și a trimis cu capul în poartă, de la 6 metri, 1-0!

Doar trei minute a durat bucuria celor de la Făurei. În minutul 49 Ișfan a centrat în careu din lovitura libera de pe dreapta, iar Celea a reluat din 4 metri cu piciorul în plasă, de la bara a doua. În minutul 55 Herghelegiu a preluat o minge în poziție centrală, a șutat puternic de la 17 metri, Aurel Nicoliță a respins în față și mingea a ajuns la Anghelina, care a șutat pe jos, la colțul scurt, 1-2.

În minutul 69 Balint a șutat spre poartă, dar Aurel Nicoliță a deviat mingea în corner de sub transversală. În minutul 74 Bănel Nicoliță l-a faultat pe Balint la 17 metri. Anghelina a exeutat lovitura liberă, pe colțul scurt, în vinclu, cu toată opoziția lui Aurel Nicoliță, 1-3.

În minutul 77 Agache a șutat de la circa 20 de metri, dar mingea a trecut puțin pe lângă poartă. Un minut mai târziu Cioargă a scăpat pe partea dreaptă, dar a șutat pe lângă poartă. Imediat oaspeții au recuperat mingea degajată din colțul careului mic și șutul lui Balint a fost blocat de Aurel Nicoliță. În minutul 83 Herghelegiu a șutat de la circa 17 metri, dar mingea a trecut pe lângă poartă. peste un minut Cioargă a șutat de la 18 metri, dar portarul Nicoliță a respins.

În minutul 87 Apostol l-a faultat în careu pe Herghelegiu și penalty-ul acordat a fost transformat tot de jucătorul faultat. În minutul 89 Herghelegiu a pătruns în careu și i-a pasat la 12 metri lui Coșereanu, care l-a învins pentru a cincea oară pe Aurel Nicoliță. Putea fi 1-6 în minutul 90+1, dar Anghelina a șutat pe lângă poartă, de la 17 metri, după o pasă primită de la Coșoreanu.

CS Făurei: Aurel Nicoliță – A. Niță, B. Nicoliță, Apostol, Agache – Băicoianu (min. 49 D. Percă), Fl. Bălan, F. Roată (min. 80 R. Zainea), G. Dragomir – A. Pușcașu, S. Nicoliță.

CS Mioveni: Sima – Alexe, Celea, Burnea, Edi Stoica – Șerban, Anghelina – Ișfan (min. 54 Cioargă), Hergheligiu, Massaro (min. 51 Coșereanu) – Balint (min. 80 A. Călin).

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •