Sport

CS Făurei a obținut o remiză de aur în deplasarea de la Popești-Leordeni

CS Făurei a obținut o remiză de aur în deplasarea de la Popești-Leordeni

CS Făurei a făcut miercuri seara un pas mare pentru atingerea obiectivului de menținere în Liga a 3-a după primul sezon. Echipa fraților Nicoliță a reușit să obțină o remiză, 1-1 (0-0), pe terenul celor de la CS Popești – Leordeni, ocupanta locului 5, și a demonstrat că pot obține rezultate foarte bune în partidele cu echipele din partea de sus a clasamentului.

Prima repriză a fost una în care echipa din Făurei a fost superioară și a avut mai multe ocazii de a deschide scorul. Bănel Nicoliță a avut trei lovituri libere din preajma careului advers, dar de fiecare dată mingea a trecut puțin pe lângă poarta apărată de Duțu.

În minutul 17 Stelică nicoliță a scăpat singur cu portarul Duțu și a încercat o scăriță, dar portarul a reușit să devieze în corner. În minutul 25 Percă a șutat puternic de la circa 20 de metri, dar mingea a lovit bara din stânga porții gazdelor. În minutul 40, la capătul unei acțiuni prelungite de atac a agazdelor, Stângă a șutat puternic, dar Stavrev a reținut și scorul la pauză a rămas 0-0.

În repriza a doua CS Făurei a deschis scorul în minutul 65, după o posesie prelungită. Iliescu a pasat în adâncime pentru Fineas Roată, iar acesta cu sânge rece a șutat printre picioarele portarului. În minutul 70 percă a bătut o lovitură liberă de la 18 metri, dar Duțu a apărat.

în minutul 76, la un contraatac al gazdelor pe partea dreptă a atacului lor, apărarea celor de la Făurei a fost surprinsă nepregătită de o centrare și
Lucian Neaţă a trimis cu capul la colțul lung, 1-1.

Din dorința de a obține victoria, ambele echipe au evoluat cu garda jos și și-au mai creat ocazii până la final, dar rezultatul a rămas 1-1.

Arbitrul gălățean Dorin Burloiu a stricat meciul, împărțind cu dărnicie cartonașe galbene și roșii, deși meciul nu a fost unul cu durități. CS Făurei a primit 9 cartonașe galbene și două roșii, iar gazdele au primit 5 cartonașe galbene și trei roșii.

CS Popești-Leordeni: Duțu – Vincene, Anghel, Dumitru, Anghilini, Constantinescu, Magoșmartean, Stîngă, Drăgan, Ciotoianu, Neață.
Au mai intrat: Dinu, Burlacu, Ilie și Moldoveanu.

CS Făurei: Stavrev – Băicoianu, Bârsănel, B. Nicoliță, S. Agache – D. Percă, F. Roată, G. Dragomir, D. Iliescu (min. 76 Drezaliu) – A. Pușcașu, S. Nicoliță.

CS Făurei se menține pe locul 9 cu 30 de puncte, iar etapa viitoare va câștiga alte trei puncte, la ”masa verde”, pentru că Delta Tulcea s-a retras din campionat.

Cealaltă echipă din județul Brăila, a stat în această etapă, dar a cumulat 3 puncte, deoarece trebuia să joace cu Delta Tulcea. Sportul Chiscani se află pe locul 12, cu 25 de puncte, iar sâmbătă, 11 mai, de la ora 18.00, va juca pe teren propriu cu FCSB 2, un meci în care s-ar putea decide salvarea de la retrogradare.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •