Social

Cine sunt directorii care au obtinut promovare la interviul de detasare

Cine sunt directorii care au obtinut promovare la interviul de detasare

Doar 15 posturi de directori la unitățile școlare unde acestea erau vacante au fost ocupate în urma procedurii de selecție pentru detașare în interesul învățământului declanșate la începutul lunii de Inspectoratul Școlar Județean. Pentru a ocupa un post de director sau director adjunct la una dintre unitățile școlare unde acestea erau vacante, s-au înscris 17 candidați, dintre care unul nu s-a prezentat la proba interviului, iar unul nu a obținut punctajul minim.

Astfel, la Liceul Constantin Angelescu din Ianca, unde s-a decis anul acesta normarea unui post de director adjunct, postul va fi ocupat de Florica Iancu, care a fost admisă cu 21 de puncte. La Școala Al. Vechiu din Zăvoaia vor rămâne la conducere Sergiu Tilihoi – director și George Cioacă – director adjunct. La Centrul Școlar de Educație Incluzivă Brăila, director, pe perioada când titularul este în concediul de îngrijire a copilului, va fi Stelinina Copae.

La Școala gimnazială din comuna Viziru, pentru postul de director adjunct s-au înscris doi candidați, dar unul nu s-a mai prezentat, astfel că postul va fi ocupat în anul școlar următor de Doina Negoiță.

La Liceul Grigore Vâlsan din Făurei postul de director adjunct va fi ocupat de Livia Condurache, iar la Liceul Matei Basarab din Măxineni funcția de director adjunct va fi ocupată din nou de Virgil Neagu. La Școala gimnazială din comuna Roșiori conducerea va fi asigurată tot de Daniela Rodica Orășanu- director (titularul fiind în concediu de îngrijire a copilului) și Cornel Mirel Hagiu – director adjunct.

La Școala Toma Tâmpeanu din comuna Galbenu, director adjunct va rămâne și în anul școlar 2018-2019 tot Rorica Toader, iar la Școala din comuna Dudești director adjunct va fi tot Tilica Toma, singurul candidat cu maxim de puncte la proba interviului.

La Liceul cu Program Sportiv postul de director adjunct va fi ocupat în continuare de Aurel Duret. La Școala gimnazială din Bordei Verde noul director va fi Marioara Dogărescu. La Colegiul Tehnic Panait Istrati postul de director adjunct va fi ocupat de Camelia Drăgan, iar la Școala din comuna Gropeni director va fi Ștefan Negoiță, care a ocupat această funcție și anul școlar trecut.

La Grădinița ”Ion Creangă” din Însurăței, candidatul care s-a prezentat nu a obținut minim 21 de puncte pentru a promova.

Au rămas în continuare vacante posturile de directori de la următoarele unităţi școlare: Grădiniţa cu program normal “Ion Creangă” Însurăţei, Colegiul Tehnic “Edmond Nicolau”, Şcoala Postliceală Sanitară ”Dr. Luca”. De asemenea nu au fost ocupate următoarele posturi destinate directorilor adjuncţi pentru şcolile din Berteştii de Jos și Stăncuţa, precum și la Liceul ”Nicolae Titulescu” din Însurăței.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •