Actualitate

Cinci persoane depistate la volan deși aveau permisul suspendat sau nu dețineau permis de conducere

Cinci persoane depistate la volan deși aveau permisul suspendat sau nu dețineau permis de conducere

Weekend plin pentru polițiștii brăileni. În cursul acțiunilor desfășurate în municipiu și în localitățile din județ, aceștia au depistat în trafic persoane care se aflau la volanul unor vehicule deși aveau permisele de conducere suspendate sau nu dețineau permis de conducere pentru nicio categorie. În toate cauzele s-au întocmit dosare penale.

La data de 29.11.2019, în jurul orei 09:00, polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Brăila l-au oprit pentru control, pe DJ 221, pe un bărbat, în vârstă de 64 de ani, din comuna Râmnicelu, care conducea o mașină pe raza localității Găvani, din comuna Gemenele.

Polițiștii au constatat, în urma verificărilor efectuate, că acesta figurează ca având permisul de conducere suspendat din data de 12 noiembrie 2019, pe o perioada de 30 de zile.

Tot în cursul aceleiași zile, la ora 19:30, polițiștii Biroului Ordine Publică au depistat-o și pe o tânără de 19 ani, din municipiul Brăila, în timp ce conducea o mașină pe Bulevardul Independenței, deși avea permisul de conducere suspendat.

În ambele cazuri au fost întocmite dosare penale pentru conducerea unui vehicul pe drumurile publice având dreptul de a conduce suspendat.

La data de 30 noiembrie a.c., în jurul orei 16:00, poliţiştii din cadrul Poliției Orașului Făurei l-au depistat în trafic, pe o stradă din comuna Jirlău, pe un localnic, în vârstă de 25 de ani, în timp ce conducea o mașină fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că  autoturismul îi aparține tatălui său, și a fost sustras de către tânărul în cauză din fața porții locuinței, fără acceptul proprietarului.

Pe numele șoferului polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt în scop de folosință și conducere a unui vehicul fără permis. 

La data de 30 noiembrie 2019, la ora 20:15, polițiștii din cadrul Biroului Ordine Publică l-au depistat pe un tânăr de 24 de ani, din satul Silistraru, comuna Traian, în timp ce conducea autoturism pe Șoseaua Baldovinesti din municipiul Brăila.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, la ora 01:30, poliţiştii din cadrul Secţiei 1 Poliție Rurală  l-au depistat în trafic pe un tânăr, în vârstă de 28 de ani, din municipiul Brăila, în timp ce conducea o mașină pe raza localității Romanu.

În urma verificărilor efectuate a rezultat faptul că aceștia nu dețin permise de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Pe numele lor polițiștii au întocmit dosare penale pentru conducerea unor vehicule fără permis.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •