Silviu Mares 14 noiembrie 2012
Chilipir pe banii politistilor. Veste reflectorizante distribuite biciclistilor si carutasilor

Chilipir pe banii politistilor. Veste reflectorizante distribuite biciclistilor si carutasilorAvand in vedere trendul ascendent al accidentelor rutiere din anul 2012, precum si implicarea biciclistilor si conducatorilor atelajelor hipo in accidentele rutiere grave, comise in mediul rural, din judetul Braila, Serviciul Rutier Braila a initiat o actiune preventiva, constand in echiparea cu veste reflectorizante a acestor categorii de participanti la trafic.

Activitatea se va desfasura astazi, 14 noiembrie 2012, incepand cu orele 17.00, echipajele plecand de la sediul Serviciului Rutier, situat pe Calea Galati, nr. 28, si urmareste, in principal, cresterea gradului de vizibilitate a biciclistilor si carutasilor pe drumurile publice si, in consecinta, reducerea evenimentelor rutiere in care sunt implicati.

Vestele reflectorizante, achizitionate din fondurile proprii ale politistilor de la Serviciul Rutier, vor fi distribuite, cu preponderenta, pe traseele din judet, respectiv pe DN 2B si DE 584, unde au fost inregistrate accidente rutiere grave, produse din cauza participantilor la trafic vizati, care nu au fost echipati corespunzator pe timp de noapte.

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.