Actualitate

Cercetați penal pentru infracțiuni la regimul rutier

Cercetați penal pentru infracțiuni la regimul rutier

Vineri și sâmbătă, polițiștii brăileni au surprins în trafic șoferi care se aflau la volan chiar dacă nu dețineau permis de conducere corespunzător sau se aflau sub influența băuturilor alcoolice.

În ziua de 12 septembrie a.c., în jurul orei 12:25, polițiști din cadrul Biroului Rutier l-au oprit în trafic, pentru control, pe un bărbat, în vârstă de 37 de ani, din Brăila, în timp ce conducea un vehicul pe raza municipiului.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că avea în aerul expirat o îmbibație alcoolică de 0,42 mg/l, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea unor probe biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Pe numele său a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului.

De asemenea, în jurul orei 16:05, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Brăila, l-au oprit în trafic, pe un bărbat, în vârstă de 36 de ani, din județul Ilfov, în timp ce conducea un ansamblu format dintr-o autoutilitară și o remorcă, pe strada Griviței, din municipiu.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că bărbatul nu deține permis de conducere pentru categoria corespunzatoare ansamblului de vehicule pe care îl conducea.

În cauză a fost întocmit dosar penal și se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere de către o persoană al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei sau subcategoriei din care face parte vehiculul respectiv.

În ziua de 11 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Ianca l-au oprit în trafic pe un bărbat, de 32 de ani, din Brăila, în timp ce conducea un vehicul pe raza localității Șuțești.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că brăileanul are dreptul de a conduce suspendat, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea a unui vehicul fără permis de conducere.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •