Politica

Cea mai puternică organizație a Pro România l-a părăsit pe Victor Ponta

Cea mai puternică organizație a Pro România l-a părăsit pe Victor Ponta

În această dimineață, în urma unei întâlniri cu o parte a membrilor din municipiu și județ, conducerea filialei Brăila a Partidului Pro România a decis să părăsească în bloc partidul condus de Victor Ponta.

Aceste demisii vin la mai puțin de o săptămână de la demisia lui Mihai Tudose din partidul pe listele căruia a candidat la alegerile europarlamentare și pentru care a obținut cel mai bun rezultat din țară la europarlamentare, reușind să depășească cu 3 voturi PSD-ul în municipiu.

Deputatul Emilia Meiroșu și consilierul județean Marian Căpățână îl acuză pe Ponta de conducere dictatorială a partidului și de distrugerea unui proiect care se întrezărea a fi unul frumos.

În urma consultărilor cu membrii din Organizația Pro România Brăila, astăzi, 07.12.2019, am ales să ne luăm rămas bun de la politica pumnului în gură, dusă în ultima perioadă de Victor Ponta (Dragnea 2). În urma atacurilor constante pe care președintele Pro România le-a avut atât la adresa celei mai puternice organizații din partid și la adresa liderilor, implicit la adresa electoratului brăilean, electorat de centru-stanga, ne prezentăm demisia. De ce plecăm? Partidul înseamnă oameni care au experiențe și competențe, idealuri și năzuințe. Organizația Brăila și-a dorit consultarea și opțiunile să fie luate în considerare.
Pornind acest proiect, ne-am gândit și am promovat ideile de modernizare a statului român și reprezentarea unei părți din electoratul României care nu se regăsea în politică. Politica liderilor centrali ai Pro România a creat o ruptură între oamenii de la baza partidului și deciziile centrale. Așadar, rămânem aceeași oameni care se delimitează cu demnitate de minciună și o echipă care va lucra pentru Brăila și România!”, a scris Meiroșu pe Facebook.

La rândul său, consilierul județean Marian Căpățână, care s-a înscris în partid după ce Mihai Tudose a părăsit PSD și s-a înscris în Pro România, a postat și el pe rețeaua de socializare demisia din partid.

”Azi mi-am dat demisia din partid! Transmit prin mediul virtual două dreptunghiuri d-lui V.V. Ponta” a scris Marian Căpățână.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •