Social

Ce amenzi au aplicat polițiștii locali în perioada 21-28 ianuarie

Ce amenzi au aplicat polițiștii locali în perioada 21-28 ianuarie

În perioada 21 – 28.01.2020, Poliţia Locală Brăila a acţionat pe raza Municipiului Brăila, în conformitate cu competenţele conferite de Legea nr.155/2010. Poliţiştii locali au constatat şi aplicat un număr de 165 sancţiuni contravenţionale în valoare de 58.440 lei.

În perioada 21-28 ianuarie 2020 au fost depistate şi sancţionate 5 persoane cu amenzi în valoare de 3.050 lei conform H.C.L.M. Brăila nr.5/2003. Totodată, a fost sancţionat numitul S. V., în vârstă de 40 ani, din Brăila – cu amendă în valoare de 1.000 lei – fiind depistat pe terenul viran din capătul străzii Viilor, descărcând dintr-un atelaj hipo moloz, pe domeniul public, în loc neautorizat.

Pentru aruncarea sau depozitarea pe domeniul public precum şi în alte locuri publice, a reziduurilor de orice natură (menajere, industriale, vegetale, moloz), au fost depistate și sancţionate contravenţional două persoane cu amenzi în valoare de 2.000 lei.

Pentru însușirea de arbori doborâți de fenomene naturale sau de arbori care au fost tăiați sau scoși din rădăcini de pe domeniul public și privat al Municipiului Brăila, fără aprobarea serviciilor de specialitate ale Primăriei Mununicipiului Brăila, a fost depistat și sancționat contravențional numitul S. M.-F., în vârstă de 46 ani, din Brăila – cu amendă în valoare de 1.000 lei – fiind depistat pe Aleea secundară din Parcul Monument, în timp ce își însușea crengi din arborii doborâți de fenomene naturale, fără a avea aprobarea serviciilor de specialitate din cadrul Primăriei Municipiului Brăila.

Pentru deținerea câinilor pe spațiile comune din jurul imobilelor sau în adăposturi amplasate pe domeniul public, a fost depistat și sancționat contravențional numitul A. I. –C., în vârstă de 49 ani, din Brăila – cu amendă în valoare de 50 lei – pentru creșterea unui câine pe spațiul comun al imobilului situat pe strada Mihai Eminescu, respectiv pe casa scării.

Pentru fumatul în toate spațiile publice închise, spațiile închise de la locul de muncă, mijloacele de transport în comun, locurile de joacă pentru copii, unitățile sanitare, de învățământ, precum și în cele destinate protecției și asistenței copilului conform Legii nr.349/2002 modificată de Legea nr.15/2016, a fost depistată şi sancţionată contravenţional numita T. D., în vârstă de 58 ani, din comuna Chiscani, – cu amendă în valoare de 100 lei – fiind depistată fumând în părculețul de joacă pentru copii ,,Lebăda”, situat pe Aleea Lebedei, lângă Bl.D4, din cartierul Viziru III.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •