Sport

Ce aleg iubitorii sportului din Braila? Fotbal sau handbal

Ce aleg iubitorii sportului din Braila? Fotbal sau handbal

IMG_7455Sâmbătă, 28 februarie, de la ora 11.00, iubitorii sportului din Brăila vor trebui să se împartă între Sala Polivalentă Danubius și Stadionul Municipal. HC Dunărea Brăila va juca în etapa a 21-a din Liga Națională cu Rapid USL Metrou București și tot de la aceeași oră Dacia Unirea Brăila va debuta pe teren propriu în sezonul de primăvară, cu Farul Constanța.

Meciul de handbal va fi arbitrat de moldovenii D. Sîrbu și V. Suponicov, iar observator FRH va fi L. Condruț din Ploiești. După acest joc, echipa antrenată de Costică Buceschi și Cristian Preda, va intra într-o nouă pauză competițională, generată de pregătirile echipelor naționale de senioare și tineret ale României. Din lotul HC Dunărea Brăila au fost selecționate pentru naționala de senioare Bianca Tiron și Mădălina Zamfirescu, iar pentru naționala de tineret Mihaela Obedeanu.

Dacia Unirea Brăila va întâlni în etapa a 19-a din Liga a 2-a pe Farul Constanța, o echipă care s-a întărit considerabil în pauza de iarnă și își propune să se lupte la promovare în Liga 1. Dacia Unirea s-a întărit în această iarnă cu 3 jucători: atacantul Marco Enciu de la Rapid Suceava, portarul Bogdan Olaru de la Farul Constanța și juniorul Dănuț Oprea de la Olimpia Rm. Sărat.

Începând cu acest meci, prețurile biletelor la meciurile disputate acasă de ACS Dacia Unirea Brăila vor fi: Tribuna 0 – 50 lei; Tribuna 1 – 10 lei; Tribuna 2 – 5 lei.

Accesul la Tribuna 1 se va face pe la intrarea din mijloc a Tribunii 1 (de lângă chioșcul alimentar), în timp ce accesul la Tribuna 2 se va efectua prin poarta dinspre Peluza Sud (tabela de marcaj). Spectatorii de la tribuna 1 sunt rugați să respecte locurile rezervate abonaților pentru a nu se crea situații nedorite și jenante!

Abonamentele de anul trecut nu mai sunt valabile! Noile prețuri la abonamente sunt: 60 lei la Tribuna 130 lei la Tribuna 2, ceea ce înseamnă o reducere de 30% față de valoarea biletelor pentru cele 9 meciuri de acasă.

Meciul dintre Dacia Unirea Brăila și Farul Constanța va fi arbitrat de Chivulete Andrei Florin din Bucureşti la centru, ajutat de asistenții Dumitru Ionel Valentin din Gherghiţa și Vişan Florin Alexandru din Galaţi. Arbitru de rezervă va fi Porumbel Valentin din Olteniţa, iar observatori Tudor Emil din Târgovişte și Gheorghe Constantin din Suceava.

IMG_8162

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •