Politica

Cătălin Stancu și Mihai Isvoranu, candidații Alianței USR – PLUS la președinția CJ, respectiv Primăria Brăila

Cătălin Stancu și Mihai Isvoranu, candidații Alianței USR – PLUS la președinția CJ, respectiv Primăria Brăila

Alianța 2020 USR-PLUS și-a prezentat astăzi candidații la Primăria Municipiului Brăila și la Președenția Consiliului Județean Brăila. Evenimentul s-a petrecut în aer liber, pe strada Mihai Eminescu, în fața sediului USR Brăila.

Președintele USR Brăila, Ionuț Cătălin Stancu va fi candidatul USR la președinția Consiliului Județean, iar pentru Primăria Brăila va intra în luptă medicul veterinar Mihai Cristian Isvoranu, din partea PLUS.

Cătălin Stancu a spus că a ales această locație pentru a arăta situația dezastroasă în care se află Centrul Vechi al municipiului Brăila, cu multe clădiri lăsate în paragină de proasta administrare pe care a avut-o municipiul în ultimii 30 de ani.

Candidatul Alianței 2020 USR-PLUS la președenția Consiliului Județean Brăila este de profesie inginer, iar candidatul la primăria municipiului este de profesie medic veterinar.

Ionuț Cătălin Stancu a vorbit despre faptul că Brăila, un oraș cu o istorie de peste 650 de ani, a avut în ultimii ani o scădere foarte mare a populației, după ce mulți tineri au ales să plece în alte orașe mai mari sau în alte țări pentru a se realiza profesional.

”Noi vrem să schimbăm asta. Vrem ca ținem tinerii aici, vrem să le dăm șansa brăilenilor de a trăi într-un mediu sănătos. Vrem ca brăilenii să trăiască mai mult și mai bine, să fie fericiți. Avem un oraș extraordinar de frumos, cum în partea aceasta de României nu există” a spus Ionuț Cătălin Stancu.

Mihai Cristian Isvoranu are 44 de ani și este de profesie medic veterinar, având o cunoscută clinică veterinară în municipiul Brăila.

”Eu vin din mediul antreprenorial. Eu sunt managerul unei clinici de medicină veterinară, iar succesul acestei clinici mă recomandă, zic eu, pentru a avea succes și în administrația publică, drum pe care l-am început astăzi, pentru că astăzi este prima oară când vorbesc în calitate de om politic.” a spus Mihai Isvoranu.

Isvoranu s-a referit la lipsa locurilor în care brăilenii pot să facă sport, în condiții decente, majoritatea bazelor sportive fiind la nivelul anilor 90, când Brăila avea rezultate remarcabile în sportul de performanță, dând singurele medalii olimpice ale României la înot.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •