Politica

Candidații Alianței USR-PLUS la primăriile din județul Brăila

Candidații Alianței USR-PLUS la primăriile din județul Brăila

Liderul USR Brăila, Ionuț Cătălin Stancu a declarat într-o conferință de presă că Alianța USR-PLUS a depus în județul Brăila liste de candidați în 26 de UAT-uri, având 20 de candidați la primărie și candidat la Consiliul Județean Brăila.

Cătălin Stancu a spus că a fost o muncă foarte grea pentru a depune liste de candidați în 26 de UAT-uri. El a spus că va propune colegilor parlamentari un proiect de lege prin care să se ușureze sistemul de depunere a candidaturilor.

Candidatul Alianței USR-PLUS la președinția CJ Brăila este Cătălin Stancu (USR), iar candidatul la funcția de primar al Brăilei este Mihai Isvoranu (PLUS). Alianța USR-PLUS are candidat la primărie în două din cele trei orașe ale județului Brăila: Făurei – Nicolae Irimia (USR) și Ianca – Daniel Dumitrescu (USR).

La Bărăganul, din partea Alianței USR-PLUS, candidat la primărie va fi Viorel Crăciun (USR). La Cazasu candidează Petrișor Minea (USR). Adrian Paul Nica (USR) este candidatul de la Chiscani, la Gradiștea candidează Nicoleta Miron (PLUS), Dobre Cornel (USR) candidează la Mărașu.

Fostul viceprimar al comunei Măxineni, Ionuț Postolache (PLUS) va candida din partea Alianței la primăria Măxineni. Un alt fost viceprimar candidează la primăria Salcia Tudor, Ion Serafim (PLUS). La Roșiori, candidatul Alianței USR-PLUS la primărie este Geanina Simona Ochișor (USR). Adrian Răileanu (PLUS) candidează la primăria Scorțaru Nou, iar Nicolae Nuțu (USR) candidează la primăria Surdila Găiseanca. Fost viceprimar al comunei Șuțești. Angel Bratosin (USR) va candida pentru postul de primar al comunei, din partea Alianței USR-PLUS.

Fostul viceprimar PSD al comunei Tudor Vladimirescu, Ionuț Alin Ardeleanu candidează din partea Alianței USR-PLUS la primăria comunei Tudor Vladimirescu, ca membru al USR. La Ulmu, Nicolae Godea (USR) este candidatul Alianței la Primărie, iar la Unirea candidează la primărie Mariana Manea (USR).

Gheorghe Boboc (USR) candidează din partea Alianței 2020 la primăria Vădeni, Ionuț Popa (USR) candidează la primăria Victoria, iar Ionuț Pica (USR) candidează la primăria Viziru.

Cătălin Stancu a spus că în zilele următoare toți candidații Alianței USR-PLUS vor avea un program de guvernare locală. Președintele PLUS Brăila, Gabriel Stoica a spus că nu se regăsește pe nici o listă de candidați pentru că nu se consideră suficient de pregătit pentru a intra în administrația locală.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •