ProBr

Când vor fi gata lucrările de asfaltare pe străzile din municipiul Brăila

Când vor fi gata lucrările de asfaltare pe străzile din municipiul Brăila

Primarul Marian Dragomir a prezentat stadiul lucrărilor de asfaltare a străzilor din municipiul Brăila, acolo unde au fost deschise multe șantiere odată și asta a stârnit indignarea cetățenilor.

Dragomir a anunțat că au fost terminate lucrările pe strada Prelungirea Lanului, iar în cartierul Nedelcu Chercea s-au asfaltat mai bine de 8 km din totalul celor 10,8 km programati pentru acest an.

Singurele străzi pe care nu s-a turnat covor asfaltic sunt cele la care se lucrează în perioada următoare pentru schimbarea conductelor de apă sau canalizare, pentru reabilitarea lor, deoarece sunt foarte vechi și au mai apărut probleme în momentul în care s-a tasat strada.

Dragomir a făcut câteva precizări și în ceea ce privește Calea Călărașilor. Primarul a spus că se lucrează pe tronsonul 1, între Pod Brăilița și strada Ulmului. Tronsonul 2, cuprins între strada Ulmului și capăt autobuz 2 se fac pregătirile pentru al doilea strat de asfalt, iar pe tronsonul 3, de la ieșire din municipiu până la șoseaua de centură lucrările vor fi finalizate săptămâna aceasta. Primarul a declarat că lucrările pe Calea Galați vor fi terminate până la sfârșitul lunii august.

Edilul a mai spus că pe Șoseaua Focșani s-au finalizat lucrările, rămând de făcut doar “mici remedieri”.

În cartierul Radu Negru – Viziru – Buzăului au început lucrările pe strada Chișinăului, dar și pe strada Radu Negru, unde lucrează cu echipe de muncitori din Sri Lanka, pentru că este o adevărată criză de forță de muncă. Primarul a spus totuși că nu crede că lucrările de pe strada Chișinăului vor fi finalizate până pe 17 iunie, așa cum a anunțat Braicar că vor fi deviate traseele autobuzelor care circulă pe această stradă.

Dragomir a declarat că nu le va mai da voie constructorilor să înceapă lucrări pe mai multe străzi fără a termina pe cele începute.

”Noi am acceptat să înceapă pe mai multe străzi, dar după ce am constatat că au patru freze și trei finisoare, am constatat că au început mai mult decât puteau să ducă efectiv” a declarat Dragomir.


Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •