În ultima săptămână, Poliția Locală Brăila a aplicat 7 sancţiuni contravenţionale în valoare de 2.000 lei, pentru tulburarea ordinii și liniștii publice.

Pentru săvârşirea în public de acte, fapte sau gesturi obscene, proferarea de injurii de natură să tulbure ordinea şi liniştea publică, să provoace indignarea cetăţenilor, ori să lezeze demnitatea acestora, a fost depistat şi sancţionat contravenţional numitul C. G. M., în vârstă de 35 ani, din Brăila – cu amendă în valoare de 200 lei – fiind depistat pe str.Unirii în timp ce profera injurii la adresa operatorilor de ecarisaj din cadrul S.U.P.A.G.L. Brăila, de natură să lezeze demnitatea și onoarea acestora.

Pentru neluarea de către părinţi sau de către persoanele cărora li s-a încredinţat spre creştere şi educare un minor sau alienat mintal, a măsurilor necesare pentru a-l împiedica de la fapte de vagabondaj, cerşetorie sau prostituţie, a fost sancţionată contravenţional numita I. C. S., în vârstă de 53 ani, din Brăila – cu amendă în valoare de 200 lei – pentru nesupravegherea în calitate de părinte al unui copil cu handicap mintal, acesta fiind găsit singur pe Faleza Dunării, în parcul de joacă pentru copii din dreptul scenei.

Pentru tulburarea fără drept a liniștii prin producerea de zgomote cu orice aparat sau obiect ori prin strigăte sau larmă, a fost depistat și sancționat contravențional numitul V. M. I., în vârstă de 33 ani, din București – cu amendă în valoare de 200 lei – fiind depistat pe Calea Călărașilor, la intersecție cu str.Milcov, tulburând liniștea publică printr-un aparat de amplificare a sunetului amplasat pe autoturism.  

Pentru solicitarea intervenţiei la faţa locului, fără motiv întemeiat, a organelor de menţinere a ordinii publice a fost depistat și sancţionat contravenţional   contravențional numitul N.A., în vârstă de 57 ani, din Brăila – cu amendă în valoare de  200 lei – a sesizat organele de poliţie locală în mod nejustificat.

Pentru refuzul unei persoane de a da relaţii pentru stabilirea identităţii sale, sau de a se prezenta la sediul poliţiei, la cererea ori la invitaţia justificată a organelor de urmărire penală sau de menţinere a ordinii publice, aflate în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au fost aplicate 2 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 1.000 lei.   

B. G. A.,  în vârstă de 24 ani, din Brăila cu amendă în valoare de 500 lei, în calitate de proprietar al autovehiculului marca BMW a refuzat să se prezinte la sediul Poliției Locale, la invitaţia justificată a polițiștilor locali, în vederea clarificării situației privind încălcarea prevederilor O.U.G. nr.195/2002(R).

A. M. M., în vârstă de 31 ani, din Brăila a fost sancționat cu amendă în valoare de 500 lei după ce, în calitate de pieton, pe Șos. Buzăului, a fost depistat încălcând prevederile O.U.G. nr.195/2002(R) și a refuzat să furnizeze relaţii pentru stabilirea identităţii sale, la cererea justificată a polițiștilor locali aflați în exercitarea atribuţiilor de serviciu.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •