ProBr

Brăileanul Gabriel Comănescu locul 3 în clasamentul final al campionatului de dirt-track

Brăileanul Gabriel Comănescu locul 3 în clasamentul final al campionatului de dirt-track

Duminică dimineață s-a încheiat campionatul național de dirt-track, după a patra etapă, toate desfășurate pe stadionul Municipal din Brăila.

Câștigător în toate cele patru etape a fost Adrian Gheorghe, de la CSTA București, care s-a clasat pe primul loc la general cu 35 de puncte. La finalul ultimei manșe a etapei a IV-a s-a desfășurat o manșă cu participarea primilor patru clasați în ierarhia finală, care a constituit Memorialul Gică Voiculescu care a fost câștigat tot de Adrian Gheorghe.

Ultima etapă a avut la start 9 alergători și s-au desfășurat 12 manșe. Adrian Gheorghe a câștigat trei manșe și s-a clasat pe locul doi în cea de-a patra manșă în care a alergat, fiind învins de colegul său de club, Andrei Popa. Manșa câștigată în fața lui Gheorghe nu l-a ajutat pe tânărul brăilean legitimat la CSTA București să se claseze pe podium, acesta fiind devansat de Gabriel Comănescu, de la CSM Brăila, care având tot 5 puncte a beneficiat de avantajul victoriei în manșa în care cei doi au concurat împreună. Locul 2 în etapa a 4-a a fost ocupat de Mircea Agrișan, care a acumulat 6 puncte.

Pe locul 5 în această etapă s-a clasat Aurelian Oaneș, legitimat la MRM București, cu 4 puncte, acesta participând doar la etapele de săptămâna aceasta. Pe locul 6 s-a clasat Fănel Popa de la CSTA București, cu 3 puncte, la egalitate cu Florin Barabașu de la CSM Brăila, dar cu o clasare mai bună în manșa directă. Locul 8 a fost ocupat de Ștefan Popa de la CSM Brăila, iar pe ultimul loc, fără nici un punct, s-a clasat Andrei Iancu de la CSTA București.

În clasamentul final, pe primul loc s-a clasat Adrian Gheorghe, cu 35 de puncte, urmat de Andrei Popa de la CSTA București, cu 28 de puncte. Gabriel Comănescu, de la CSM Brăila, s-a clasat pe locul 3 în clasamentul general, cu 20 de puncte, devansându-l cu 2 puncte pe Mircea Agrișan, care a acumulat 18 puncte.

În manșa de patru care a contat pentru Memorialul Gică Voiculescu, pe primul loc s-a clasat Adrian Gheorghe, urmat de Andrei Popa și Mircea Agrișan. Gabriel Comănescu a abandonat la ultimul tur de pistă.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •