Sport

Brăileanca Gabriela Vrabie se pregătește acasă în perioada pauzei competiționale

Brăileanca Gabriela Vrabie se pregătește acasă în perioada pauzei competiționale

Alexandra Gabriela Vrabie, una dintre cele mai bune junioare de la LPS Brăila și de la echipa de Divizia A a HC Dunărea Brăila, joacă din acest campionat în Liga Națională pentru HC Zalău. 

Extrema dreaptă Gabriela Vrabie a ales să joace în Liga Florilor la HC Zalău, ea urmând să să-și continue studiile la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj Napoca, Facultatea de Educație fizică și sport, specializarea kinetoterapie.

În această perioadă de pauză forțată în Liga Florilor, brăileanca se află în izolare la domiciliu și se pregătește acasă.

Cum te antrenezi în această perioadă de pauză competițională?

Mă antrenez cu drag și spor la mine în sufragerie, făcând tot felul de programe cardio sau exerciții specifice mai multor grupe de mușchi. Când sunt zile însorite, îmi împart antrenamentul în două și încerc să profit de vremea bună ieșind afară în curte, unde pot să alerg. Uneori mai fac ruperi de ritm sau schimbări de direcție prin simplul fapt ca mă iau la întrecere cu cățelul meu Oscar. În cea de-a doua parte lucrez specific încercând să improvizez cât mai mult ca antrenamentul meu să semene cu unul din sala de handbal .

Ce-ți lipsește cel mai mult din Liga Florilor MOL?

Îmi lipsesc foarte mult meciurile, spiritul de luptă, pur și simplu acel sentiment de bucurie de a juca handbal.

Care au fost cele mai importante lucruri pe care le-ai cumpărat?

Câteva mici unelte pentru antrenament (coardă, elastic, minge medicinală, gantere), dar și cărți bune și mâncare sănătoasă.

Cum iți petreci timpul liber?

În timpul liber încerc să citesc cât mai mult, fac puzzle-uri, mai urmăresc filme, seriale, meciuri în care am evoluat. Îmi petrec timpul pur și simplu stând cu familia. Însă, nu în ultimul rând îmi analizez persoana încercând să îmbunătățesc anumite aspecte, atât fizice cât și morale, încercând să devin cea mai bună versiunea a mea.

Care e mesajul tău pentru fanii Ligii Florilor MOL?

Aș vrea să le transmit fanilor multă multă sănătate, să ne revedem cât mai repede pe terenul de handbal și să trecem cu bine peste această perioadă din viața noastră. Să își păstreze zâmbetul pe buze și să aibă multă grijă de ei.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •