Brăila a reușit să se califice în finala unui mare proiect de promovare a turismului românesc în urma voturilor obținute pe site-ul www.destinatiaanului.ro. Brăila s-a clasat pe locul doi după numărul de voturi, după Banatul Montan, iar celelalte patru destinații finaliste sunt Delta Dunării, Iași, Țara Maramureșului și Oradea.

Competiția “Destinația anului 2021 în România”, un amplu proiect de promovare a turismului românesc realizat de Prima TV și site-ul www.destinatiaanului.ro. Surpriza clasării Brăilei pe locul 2 este cu atât mai mare cu cât celelalte cinci finaliste sunt zone deja consacrate în turismul din România: Banatul Montan, Delta Dunării, Iași, Țara Maramureșului și Oradea.

În total, peste 16 mii de nominalizări s-au făcut pe platforma www.destinatiaanului.ro, iar în top 10 destinații nominalizate, foarte aproape de a prinde un loc între finaliste au fost și Țara Vrancei, Țara Făgărașului, Ținutul conacelor Covasna sau Alba Iulia. Proiectul a adus în lumina reflectoarelor și alte destinații din țară care s-au bucurat de un număr mare de nominalizări: Brașov, Bucovina, Ciugud, Corbi – Argeș, Țara Hațegului, Toplița, Zărnești – Piatra Craiului, Brașov, Bucovina, Oltenia de Sub Munte, Piatra Neamț.

În etapa a doua a proiectului, care va incepe pe 17 Iulie, internauții vor putea pot vota pe platforma www.destinatiaanului.ro destinația favorită. 

Prima TV va difuza, în lunile iulie și august, o serie de 6 emisiuni dedicate acestui proiect care vor promova lucruri de văzut, de făcut, gastronomia locală, dar și oamenii faini pe care-i poți întâlni în aceste locuri foarte interesante.

Prima TV îi îndeamnă pe români:  “Hai să ne cunoaștem țara”! îi invită să devină turiști în propria țară, să propună, să voteze și să călătorească în destinația lor favorită din România.

În platforma destinată votului, www.destinatiaanului.ro, vor fi cumulate toate voturile, iar apoi vom intra în linie dreaptă spre Marea Finală. Un juriu format din profesioniști în turism, bloggeri și publicul votant va decide care destinație din cele 6 se va bucura de faima titlului de Destinația anului 2021 în România.

Mai multe detalii despre campanie pot fi accesate pe https://www.destinatiaanului.ro/

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •