Actualitate

Au oprit pe interzis si au fost amendati de Politia Locala

Au oprit pe interzis si au fost amendati de Politia Locala

Pentru nerespectarea normelor rutiere privind oprirea, staţionarea şi accesul interzis, în perioada 27.03 – 03.04.2018, Poliţia Locală Brăila a aplicat un număr de 94 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 14.210 lei şi au fost aplicate un număr de 189 puncte penalizare conform O.U.G.nr.195/2002 R. 

Astfel, pentru că au oprit voluntar în zona de acţiune a indicatorului “Oprirea interzisă”, după ce au circulat pe strada 1 Decembrie 1918, dinspre strada Griviței către strada Roșiorilor, au fost sancționați cu amendă în valoare de 290 lei şi 2 puncte penalizare:

– D. N., în vârstă de 37 ani, în calitate de conducător auto a circulat cu autovehiculul marca Mercedes,

– V. V., în vârstă de 35 ani, în calitate de conducător auto a circulat cu autovehiculul marca Opel

– N. N., în vârstă de 37 ani, din Brăila, în calitate de conducător auto a circulat cu autovehiculul marca Audi

– M. V., în vârstă de 63 ani, din Brăila, în calitate de conducător auto a circulat cu autovehiculul marca Dacia

– I. C.-A., în vârstă de 42 ani, din Brăila, în calitate de conducător auto a circulat cu autovehiculul marca Lexus.

Tot cu amendă în valoare de 290 lei şi 2 puncte penalizare a fost sancționat V. M.-M., în vârstă de 25 ani, în calitate de conducător auto a circulat cu autovehiculul marca Seat pe Bd. Dorobanților dinspre Calea Călărașilor către strada Mioriței și a oprit voluntar pe trecerea pentru pietoni situată la intersecția cu Calea Călărașilor.

H. M., în vârstă de 32 ani, din Brăila a fost sancționat cu amendă în valoare de 290 lei şi 2 puncte penalizare, pentru că în calitate de conducător auto a circulat cu autovehiculul marca BMW pe Bd. Dorobanților dinspre strada Tineretului către Calea Călărașilor și a oprit voluntar pe trecerea pentru pietoni situată la intersecția cu strada Franceză.

S. V., în vârstă de 61ani, din Brăila a fost sancționat cu amendă în valoare de 290 lei şi 2 puncte penalizare, pentru că în calitate de conducător auto a circulat cu autovehiculul marca Fiat pe Bd. Dorobanților dinspre strada Albinei către strada Școlilor și a oprit voluntar pe trecerea pentru pietoni situată la intersecția cu strada Albinei.

M. I., în vârstă de 57 ani, din județul Brăila a fost sancționat cu   amendă în valoare de 290 lei și 2 puncte penalizare, în calitate de conducător auto a circulat cu autovehiculul marca Mercedes-Benz pe cu amendă în valoare de 290 lei şi 2 puncte penalizare şi a oprit voluntar la mai puțin de 25 m de trecerea pentru pietoni situată la intersecția cu strada Roșiorilor.

G. M., în vârstă de 41 ani, din Brăila a primit amendă în valoare de 290 lei şi 2 puncte penalizare în calitate de conducător auto a circulat cu autovehiculul marca Citroen pe Calea Călărașilor și a oprit voluntar în colțul intersecției cu strada Danubiului.

R. M.-L., în vârstă de 50 ani, din Brăila a fost sancționat cu amendă în valoare de 290 lei şi 2 puncte penalizare în calitate de conducător auto a circulat cu autovehiculul marca Ford pe Calea Călărașilor și a oprit voluntar în colțul intersecției cu strada Danubiului.

R. D., în vârstă de 48 ani, a fost sancționat cu amendă în valoare de 290 lei şi 2 puncte penalizare în calitate de conducător auto a circulat cu autovehiculul marca Opel pe strada Nicolae Bălcescu dinspre Calea Galați către strada Catolică și a oprit voluntar la mai puțin de 25 de metri de intersecția străzii Nicolae Bălcescu cu strada Catolică.

Cu amendă în valoare de 290 lei şi 2 puncte penalizare au fost sancționați pentru că după ce au circulat pe strada Școlilor dinspre Bd. Dorobanților către strada Roșiorilor au oprit voluntar în stația mijloacelor de transport public de călători, următorii: C. P., în vârstă de 68 ani, din Brăila, cu autovehiculul marca Renault, V. M., în vârstă de 47 ani, din județul Iași în calitate de conducător auto al autovehiculul marca Volkswagen și S. M., în vârstă de 41 ani, din Brăila în calitate de conducător auto al autovehiculul marca Skoda.

A. M., în vârstă de 68 ani, din Brăila a fost sancționat cu amendă în valoare de 290 lei şi 2 puncte penalizare, în calitate de conducător auto a circulat cu autovehiculul marca Dacia pe strada Roșiorilor dinspre strada Dianei către strada 1 Decembrie 1918, pe un sector de drum semnalizat cu indicatorul rutier „accesul interzis”.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •