ProBr

Atleții brăileni au obținut rezultate bune la naționalele de juniori 2

Atleții brăileni au obținut rezultate bune la naționalele de juniori 2

Vineri și sâmbătă, pe Stadionul Municipal „Nicolae Dobrin” din Pitești, s-a desfășurat finala Campionatului Național rezervat juniorilor 2 (U18). Atleții brăileni au avut din nou evoluții meritorii și s-au întors cu medalii.

Robert Simion, de la LPS Brăila, a devenit triplu campion național de cadeți după ce a câştigat probele de 110 m garduri, 200 m plat precum şi proba de ştafetă 4X100 m plat, alături de Robert Hariga, Darius Techiu şi Lucian Sâmpetru. Sportivul pregătit de profesoara Sica Lazăr a câștigat proba de 110 m garduri cu timpul de 14.30 secunde. La 200 m plat, Robert Mihăiță Simion a trecut primul linia de sosire după 22.68 secunde. Cea de a treia medalie de aur a obţinut-o cu ştafeta 4X100 m plat.

Colegul său de grupă, Robert Hariga-Ștefan, a cucerit medalia de argint la 110 m garduri, cu timpul de 14.91 secunde. Sportivul pregătit de Sica Lazăr a devenit campion naţional și cu ştafeta 4X100 m plat de la CSM Onești, club la care are a doua legitimare, la fel ca și Darius Techiu, de la grupa profesorului Fănel Ionescu, încă junior III. Acesta din urmă a alergat și în finala de 110 m garduri, unde a terminat pe locul al 6-lea.

În finalele juniorilor II au mai ajuns Denis Buricea, locul al 8-lea la garduri, şi Raul Cîrlan, de la grupa profesoarei Luiza Gorceac, locul al 7-lea la triplusalt, cu menţiunea că el este junior III. De asemenea, cea de a doua ştafetă brăileană, de la LPS Brăila, formată din Raul Cârlan, Cosmin Tudor, Cristian Avramescu, Claudiu Săvulescu, s-a clasat pe locul al 7-lea, la 4X100 m plat.

La 100 m garduri fete, Mihaela Milea de la LPS Brăila s-a clasat pe locul 6. Denis Buricea, tot de la LPS Brăila, s-a clasat pe locul 8 în finala de 110 m garduri.

Sebastian Băjănică, pregătit de profesoara Irina Roată la CSM Brăila, s-a clasat pe locul 7 la proba de săritură în lungime, cu 6.41 metri, dar a câștigat medalia de bronz la 100 m plat, cu timpul de 11.66 secunde. la 110 m garduri, Alexandru Șendrea, de la CSM Brăila, s-a clasat pe locul 5.

Ștafeta de 4×100 m de la CSM Brăila, formată din Alexandru Șendrea, Sebastian Băjănică, Bogdan Dumitrache și Denis Neacșu, s-a clasat pe locul 4.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •